Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Hódít az utcazene

Hódít az utcazene - A tavaly életre hívott utcazene is egyre nagyobb teret hódít az idei Őszi Sokadalmon, a vásári forgatag hangosabb lesz, mint valaha. Erről Tofán Levente ötletgazda, a kézdivásárhelyi Crazy Plumbers együttes frontembere számolt be részletesen.Ismét láthatjuk, hallhatjuk az Ego Sum és a The Crazy Plumbers tagjait, ugyanakkor Veress Hunor és bandája valamint a marosvásárhelyi Votska zenekarok is megvillantják tudásukat a vásárban. 

'Szintén újdonság, hogy hangosítást is biztosítunk az utcazenének, és jó hír, hogy a bulinak éjfélkor sem kell vége szakadnia, ugyanis szombat éjjelre a Crazy Plumber és a Votska közös fellépését tervezzük, ami jócskán hajnalba futónak ígérkezik', számolt be Tofán Levente, az utcazene megálmodója és kivitelezője. 'Ahogy a tavaly is, szombaton és vasárnap, azaz augusztus 30. és 31-én lesz térzene a vásárba, amire további zenekarok jelentkezését is várjuk, hiszen a paletta rendkívül széles, szinte bármilyen műfaj belefér a repertoárba – a klasszikustól az alternatív stílusokig képviselték magukat művészek a tavalyi sokadalmon', zárta mondandóját.

A tavaly életre hívott utcazene is egyre nagyobb teret hódít az idei Őszi Sokadalmon, a vásári forgatag hangosabb lesz, mint valaha. Erről Tofán Levente ötletgazda, a kézdivásárhelyi Crazy Plumbers együttes frontembere számolt be részletesen.


Ismét láthatjuk, hallhatjuk az Ego Sum és a The Crazy Plumbers tagjait, ugyanakkor Veress Hunor és bandája valamint a marosvásárhelyi Votska zenekarok is megvillantják tudásukat a vásárban. "Szintén újdonság, hogy hangosítást is biztosítunk az utcazenének, és jó hír, hogy a bulinak éjfélkor sem kell vége szakadnia, ugyanis szombat éjjelre a Crazy Plumber és a Votska közös fellépését tervezzük, ami jócskán hajnalba futónak ígérkezik", számolt be Tofán Levente, az utcazene megálmodója és kivitelezője.

"Ahogy a tavaly is, szombaton és vasárnap, azaz augusztus 30. és 31-én lesz térzene a vásárba, amire további zenekarok jelentkezését is várjuk, hiszen a paletta rendkívül széles, szinte bármilyen műfaj belefér a repertoárba – a klasszikustól az alternatív stílusokig képviselték magukat művészek a tavalyi sokadalmon", zárta mondandóját.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!