Zöld Nap Egyesület

» Hogy legyen holnap is! - esszé-pályázat

Hogy legyen holnap is! - esszé-pályázat - A Zöld Nap Egyesület és a PONT Csoport egy közös esszé-pályázatban arra vállalkozik, hogy felmérje: vajon mit gondolnak ma a civil szervezetek és oktatási intézmények képviselői a klímaváltozás problémájáról és a lehetséges forgatókönyvekről.Bővebben a www.holnap.info oldalon.FrissLezárult a fenntarthatósági esszépályázatA pályázat részvevői arról írtak, hogy milyen változások következhetnek be a klímaváltozásban, valamint milyen veszélyeket lehetne és kellene elkerülni a következő évtizedben. A Zöld Nap Egyesület és a PONT Csoport december elején jelentette be a 'Hogy legyen holnap is'!! nevű esszépályázatát.A beérkezett pályaműveket az érdeklődők a pályamunkák menüpont alatt megtekinthetik. A három fős elbíráló bizottság pénteken (február 18) dönt a nyertesekről. A pontozás 1-10 skálán fog mozogni, ezenkívül a zsűri ír egy összesítőt alkotásonként negatívumok és pozitívumok szerint.Hírszerző: Ráduly Attila - projektfelelősBővebben a pályamunkákról itt.

A Zöld Nap Egyesület és a PONT Csoport egy közös esszé-pályázatban arra vállalkozik, hogy felmérje: vajon mit gondolnak ma a civil szervezetek és oktatási intézmények képviselői a klímaváltozás problémájáról és a lehetséges forgatókönyvekről.

Bővebben a www.holnap.info oldalon.

Friss

Lezárult a fenntarthatósági esszépályázat

A pályázat részvevői arról írtak, hogy milyen változások következhetnek be a klímaváltozásban, valamint milyen veszélyeket lehetne és kellene elkerülni a következő évtizedben. A Zöld Nap Egyesület és a PONT Csoport december elején jelentette be a "Hogy legyen holnap is"!! nevű esszépályázatát.

A beérkezett pályaműveket az érdeklődők a pályamunkák menüpont alatt megtekinthetik. A három fős elbíráló bizottság pénteken (február 18) dönt a nyertesekről. A pontozás 1-10 skálán fog mozogni, ezenkívül a zsűri ír egy összesítőt alkotásonként negatívumok és pozitívumok szerint.

Hírszerző: Ráduly Attila - projektfelelős

Bővebben a pályamunkákról itt.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!