HOGYAN FOGYASZTJA A MŰVET?
(a műélvezeti tér találkozása :a gyűjteménnyel)
UNGVÁRI-ZRÍNYI KATA projektje

Mi történik valójában a kiállítótérben? A befogadás során milyen eszközökkel közelítjük meg az alkotást?
Aktív műélvezeti eseményre hívunk minden művészetkedvelőt 2019. február 15-én, pénteken 19 órára a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérbe.

A látogatóknak lehetőségük nyílik különböző módokon eljátszani a befogadási folyamattal - s ezek közül mindegyik kísérlet, játékossága ellenére is elmélyítheti az élményt, támpontokat nyújtva a befogadáshoz.

Térjenek be a Magmába és járják körül a kérdést: Önök hogyan fogyasztják a művészetet? Rendeléseiket felvesszük, majd a választott verziókat a helyszínen ki is próbálhatják.

A projekt folyamatosan bővül: a műélvezeti tér kialakításakor a marosvásárhelyi K'Arte-ban megrendezett első felvonás résztvevői javaslatait is figyelembe vettük.

A projekt a Communitas Alapítvány 2017-es alkotói ösztöndíjprogramjának köszönhetően jött létre.
Szervezők: MAGMA Kortárs Közeg Egyesület, Székely Nemzeti Múzeum Partnerek: Kovászna Megye Tanácsa Támogatók: Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Tanácsa, NKA - Magyar Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, az Európai Unió Kreatív Európa programjának társfinanszírozásával Média partnerek: transindex.ro, sepsiszentgyorgy.info, Háromszék, Székely Hírmondó, modernism.ro, Várad Kulturális Folyóirat

https://magma.maybe.ro/archive.php?id=291