Kézdivásárhely Infó Centrum

» Hónapvégi bolhapiac

Hónapvégi bolhapiac - Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája június 26-án de. 10 órától szervezi meg a hagyományos, hónapvégi bolhapiacot.Ez alkalommal lehetőség adódik használt és új tárgyak eladására, vételére és elcserélésére.Asztalfoglalás június 21-ig a kocsiszo@yahoo.com világhálós címen lehetséges, vagy egy üzenet elküldésével a 0730 600 286-os telefonszámra.Szeretettel várunk minden érdeklődőt!Kocsis Zoltán sportiroda vezetőA Hobbi Cserebere Klub tagjai által biztosítva van a bélyeg, jelvény,
képes levelező lapok, numizmatikai anyag és egyéb tárgyi dolgok
csereberélése is.

Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája június 26-án de. 10 órától szervezi meg a hagyományos, hónapvégi bolhapiacot.
Ez alkalommal lehetőség adódik használt és új tárgyak eladására, vételére és elcserélésére.
Asztalfoglalás június 21-ig a kocsiszo@yahoo.com világhálós címen lehetséges, vagy egy üzenet elküldésével a 0730 600 286-os telefonszámra.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Kocsis Zoltán sportiroda vezető

A Hobbi Cserebere Klub tagjai által biztosítva van a bélyeg, jelvény, képes levelező lapok, numizmatikai anyag és egyéb tárgyi dolgok csereberélése is.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

xx
Bejegyezve: 2010-06-19 21:54:09
A Hobbi Cserebere Klub tagjai által biztositva van a bélyeg, jelvény, képeslevelezõ lapok, numizmatikai anyag és egyéb tárgyi dolgok csere-berélése is.
Ha lehet ezt amondatot is szeretném a hírdetésbe be szurni. Szép hét végét kívánok, Ernõ.
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!