Kézdivásárhely Infó Centrum

» Honosítani és mikro-hitelezni is lehet Kézdivásárhelyen az EMNT székházban

Honosítani és mikro-hitelezni is lehet Kézdivásárhelyen az EMNT székházban - December 14-én zárták le a 2000. valamint a 2011. honosítási kérelmet tartalmazó dossziét a kézdiszéki EMNT Demokrácia Központjában. A 2000. kérelmet tartalmazó iratcsomót a lemhényi Veres István  vehette át, aki feleségével, Veres Erzsébettel és  két kiskorú gyerekükkel együtt kérvényezik a magyar állampolgárságot. Bardócz Csaba,  kézdiszéki EMNT elnök gratulált a szerencsés ügyfélnek és az irattartó mellé elismerő oklevelet és a virágcsokrot adtak át az irodában.A 2011. kérelmet tartalmazó iratcsomót  Réti Judit vehette át, aki férjével és  két kiskorú gyerekükkel együtt kérvényezik a magyar állampolgárságot. A Kézdiszéki EMNT munkatársa gratulált a szerencsés ügyfélnek és az irattartó mellé oklevelet, illetve Turóczy Árpád fordító jóvoltából az iratcsomóhoz szükséges okiratokat díjmentesen  fordították le a kérelmező és családja számára.A híresztelésekkel ellentétben nem zártuk be a Kézdivásárhelyi EMNT irodát, sőt az egyszerűsített honosítási eljárásban nyújtott segítségnyújtáson kívül egy újabb szolgáltatással bővült az irodánk kínálata. Mostantól az érdeklődők információt kérhetnek a BGA Mikrohitelező Társaság által ajánlott négy típusú mikrohitellel kapcsolatban, melyet kis- és középvállalkozók igényelhetnek.Cím: Kézdivásárhely, Gábor Áron utca 13/2. számÜgyfélfogadás: hétfő-kedd: 15-20, szerda és csütörtök: 9-12 és 13-15 között.

December 14-én zárták le a 2000. valamint a 2011. honosítási kérelmet tartalmazó dossziét a kézdiszéki EMNT Demokrácia Központjában. A 2000. kérelmet tartalmazó iratcsomót a lemhényi Veres István  vehette át, aki feleségével, Veres Erzsébettel és  két kiskorú gyerekükkel együtt kérvényezik a magyar állampolgárságot. Bardócz Csaba,  kézdiszéki EMNT elnök gratulált a szerencsés ügyfélnek és az irattartó mellé elismerő oklevelet és a virágcsokrot adtak át az irodában.

A 2011. kérelmet tartalmazó iratcsomót  Réti Judit vehette át, aki férjével és  két kiskorú gyerekükkel együtt kérvényezik a magyar állampolgárságot. A Kézdiszéki EMNT munkatársa gratulált a szerencsés ügyfélnek és az irattartó mellé oklevelet, illetve Turóczy Árpád fordító jóvoltából az iratcsomóhoz szükséges okiratokat díjmentesen  fordították le a kérelmező és családja számára.

A híresztelésekkel ellentétben nem zártuk be a Kézdivásárhelyi EMNT irodát, sőt az egyszerűsített honosítási eljárásban nyújtott segítségnyújtáson kívül egy újabb szolgáltatással bővült az irodánk kínálata. Mostantól az érdeklődők információt kérhetnek a BGA Mikrohitelező Társaság által ajánlott négy típusú mikrohitellel kapcsolatban, melyet kis- és középvállalkozók igényelhetnek.

Cím: Kézdivásárhely, Gábor Áron utca 13/2. szám
Ügyfélfogadás: hétfő-kedd: 15-20, szerda és csütörtök: 9-12 és 13-15 között.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!