Kézdi.infó - Kézdi.Infó

Kézdi.Infó

» Honosítási lakcímkártya és anyakönyvi kivonat kézbesítése

Honosítási lakcímkártya és anyakönyvi kivonat kézbesítése - Szeptember közepétől kezdődően a kézdivásárhelyi EMNT Irodában havonta kézbesítik a már honosított személyek lakcímkártyáit és anyakönyvi kivonatait. Az érintett személyeket telefonon értesítik az iratok átadásának idõpontjáról. Az iroda munkatársai ezúton arra kérik azokat az ügyfeleket, akik már letették az állampolgársági esküt és közben telefonszámot cseréltek, hogy szíveskedjenek megadni új eltelhetőségeiket, ahhoz, hogy értesíteni tudják őket a lakcímkártyák és anyakönyvi kivonatok kézbesítésének időpontjáról.Továbbá a félretájékoztatások és hibásan összeállított iratcsomók elkerülésének érdekében a kézdivásárhelyi EMNT Iroda felhívja a magyar állampolgárságot igénylő ügyfelek figyelmét, hogy bizalommal forduljanak az iroda munkatársaihoz és kérjenek ingyenes tájékoztatást és segítségnyújtást az iratcsomók összeállításában.Ügyfélfogadás: hétfőn és kedden 15-20 óra között, valamint szerdán, csütörtökön és pénteken 9-15 óra között. (Gábor Áron tér 13/2 szám alatt, a Siculus rádió szomszédságában).

Szeptember közepétől kezdődően a kézdivásárhelyi EMNT Irodában havonta kézbesítik a már honosított személyek lakcímkártyáit és anyakönyvi kivonatait. Az érintett személyeket telefonon értesítik az iratok átadásának idõpontjáról. Az iroda munkatársai ezúton arra kérik azokat az ügyfeleket, akik már letették az állampolgársági esküt és közben telefonszámot cseréltek, hogy szíveskedjenek megadni új eltelhetőségeiket, ahhoz, hogy értesíteni tudják őket a lakcímkártyák és anyakönyvi kivonatok kézbesítésének időpontjáról.
Továbbá a félretájékoztatások és hibásan összeállított iratcsomók elkerülésének érdekében a kézdivásárhelyi EMNT Iroda felhívja a magyar állampolgárságot igénylő ügyfelek figyelmét, hogy bizalommal forduljanak az iroda munkatársaihoz és kérjenek ingyenes tájékoztatást és segítségnyújtást az iratcsomók összeállításában.

Ügyfélfogadás: hétfőn és kedden 15-20 óra között, valamint szerdán, csütörtökön és pénteken 9-15 óra között. (Gábor Áron tér 13/2 szám alatt, a Siculus rádió szomszédságában).

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!