Kézdivásárhely Infó Centrum

» HTTPS kapcsolat a kézdi.infó-n

HTTPS kapcsolat a kézdi.infó-n - Minden forgalom ami a felhasználók és a kézdi.infó között zajlik kódolva van. Ez azt jelenti, hogy mind a letöltött vagy küldött adat titkosítva van.A biztonságos felhasználás érdekében a felhasználok részéről fontos a fokozott figyelem a jelszavakra nézve.A https protokoll maga után von néhány belső változást is, ami bizonyos tartalmak eseteben az eddigi Facebook /Google + számolást felülírja, így az eddig összegyűjtött 'kedvelések' lenullázódnak - de pótolhatók. Ha bármi felhasználási nehézségbe ütközik bárki is, írjon a kapcsolat oldalon keresztül.További hasznos felhasználást kíván a kézdi.infó minden kedves felhasználójának.

Minden forgalom ami a felhasználók és a kézdi.infó között zajlik kódolva van. Ez azt jelenti, hogy mind a letöltött vagy küldött adat titkosítva van.
A biztonságos felhasználás érdekében a felhasználok részéről fontos a fokozott figyelem a jelszavakra nézve.

A https protokoll maga után von néhány belső változást is, ami bizonyos tartalmak eseteben az eddigi Facebook /Google + számolást felülírja, így az eddig összegyűjtött 'kedvelések' lenullázódnak - de pótolhatók. 

Ha bármi felhasználási nehézségbe ütközik bárki is, írjon a kapcsolat oldalon keresztül.

További hasznos felhasználást kíván a kézdi.infó minden kedves felhasználójának.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!