Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Huli Buli after s(tr)esszió. :-D Ego Sum

Huli Buli after s(tr)esszió. :-D Ego Sum - Huli Buli after s(tr)esszió. :-D
(2014.07.12)

Ha vége a s(tr)essziónak akkor szerintem igazán itt az ideje, hogy szétbulizd a fejed, hogy legyen egy magömlésed és ismert meg a környéken található legjobb lányokat-srácokat ne tétovázz csatlakozz és akár megnyerheted az üveg TATRA-teát is!

Örömmel közlöm, hogy immár itt az ideje, hogy bejelenhessük az eseményt egyik fénypontját mégpedig azt a zenekart mely 22óra 30 perc kezdettel fogja szórakoztatni a bulizni vágyó fiatalokat na de sok a duma íme a zenekar bionyára nem lesz ismeretlen mert számos helyen léptek már fel nem beszélve arról, hogy már egy saját lemezt is kiadtak a rajongók számára tehát egyszóval az ' Ego Sum zenekar '.

- Belépő: 7 RON - 22:00 után: 10 RON
- LIKE: https://www.facebook.com/hulibulikezdi

Amivel nyerni is lehet:
Esemény cím + játék (https://www.facebook.com/events/826981527319483/)

Játék 1 - fogyasztásért:
Itt a 'barát meghívós' játék 50 lejes fogyasztásért a feladatod:

Jelezned kell, hogy részt veszel ezen az eseményen, hívd meg az ismerőseid, valamint írd ki ide, hogy 'Huli Buli after s(tr)esszió. :-D' és máris játékban vagy. A buli napján a random.org segítségével sorsolunk és ha te vagy a szerencsés akkor a bulinkban ingyen ihatsz! (Csak azok vesznek részt a sorsolásban akik ténylegesen meghívják ismerőseiket, nem elég azt csak kiírni.)

Játék 2 - piáért:
Jelöld (taggeld) be legalább 3 barátodat, akivel szeretnél jönni buliba és írd ki az esemény falára valahogy így: Én velük megyek: x,y,z. (taggelni úgy tudsz, hogy @ után kezded írni az ismerős nevét). Azok közt akik ezt megteszik 20% -át TATRA teával ajándékozunk meg!

Huli Buli after s(tr)esszió. :-D (2014.07.12) Ha vége a s(tr)essziónak akkor szerintem igazán itt az ideje, hogy szétbulizd a fejed, hogy legyen egy magömlésed és ismert meg a környéken található legjobb lányokat-srácokat ne tétovázz csatlakozz és akár megnyerheted az üveg TATRA-teát is! Örömmel közlöm, hogy immár itt az ideje, hogy bejelenhessük az eseményt egyik fénypontját mégpedig azt a zenekart mely 22óra 30 perc kezdettel fogja szórakoztatni a bulizni vágyó fiatalokat na de sok a duma íme a zenekar bionyára nem lesz ismeretlen mert számos helyen léptek már fel nem beszélve arról, hogy már egy saját lemezt is kiadtak a rajongók számára tehát egyszóval az " Ego Sum zenekar ". - Belépő: 7 RON - 22:00 után: 10 RON - LIKE: https://www.facebook.com/hulibulikezdi Amivel nyerni is lehet: Esemény cím + játék (https://www.facebook.com/events/826981527319483/) Játék 1 - fogyasztásért: Itt a "barát meghívós" játék 50 lejes fogyasztásért a feladatod: Jelezned kell, hogy részt veszel ezen az eseményen, hívd meg az ismerőseid, valamint írd ki ide, hogy "Huli Buli after s(tr)esszió. :-D" és máris játékban vagy. A buli napján a random.org segítségével sorsolunk és ha te vagy a szerencsés akkor a bulinkban ingyen ihatsz! (Csak azok vesznek részt a sorsolásban akik ténylegesen meghívják ismerőseiket, nem elég azt csak kiírni.) Játék 2 - piáért: Jelöld (taggeld) be legalább 3 barátodat, akivel szeretnél jönni buliba és írd ki az esemény falára valahogy így: Én velük megyek: x,y,z. (taggelni úgy tudsz, hogy @ után kezded írni az ismerős nevét). Azok közt akik ezt megteszik 20% -át TATRA teával ajándékozunk meg!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!