Kézdivásárhely Infó Centrum

» Huli Buli az Olvasótáborért

Huli Buli az Olvasótáborért - Azt mondom:  Olvasótábor és még mindig nem mondtam semmit sem…Fedőneve: OlvasótáborIdőpont: 2010 augusztus 3-15Helyszín: HomoródfürdőÉrdekelt felek: Kézdivásárhely és Hatvan város fiataljai. És mért érdekelhet ez téged? Mert különleges, élménydús, hagyományörző- és nem utolsó sorban lélekpendítő. Minden év augusztusában egy 20 személyes különítmény vesz részt, mely 2 teljes hétig száműzi magát kis világából. Egy ugrás visza a múltba, egy kaland ami során átértékeled és megismered önmagad. Olvasásról szó sincsen- elimsert meghívottak osztják az észt. Amiben részed lesz, ha eljössz:- Előadások- Népdal, néptánc tanulás- Táncház- gyalogtúra- Kiscsoportos foglalkozások- Bütykölde- Színjátszás- Dögparti- Falukutatás- Lovas napMinden olyan jelentkezőt szeretettel várunk, akik líceumba készülnek, járnak vagy éppen végeztek vele. Jelentkezni a Vígadó titkárságán lehet, bővebb információkért pedig a www.olvasotabor.hu oldalat kell meglátogatni.Május utolsó Szombatján indul az akció első része: Huli Buli. A 29-ei Huli Buli az Olvasótábor fennmaradásáért is fog zajlani. Ennek tükrében 19:30-tól gitáresttel kezdődik a szórakozás. amely ingyen belépővel és egy üveg sörrel kedveskedik a zenélni vágyóknak- ez azt jelenti, ott a helyed. A buli pontban 22:00-kor kezdődik, ahogy mindig is szokott- viszont ez egy kicsit más lesz. Ajánlatunk: a kommentelők között kisorsolunk 2 ingyen belépőt!

Azt mondom:  Olvasótábor és még mindig nem mondtam semmit sem…
Fedőneve: Olvasótábor
Időpont: 2010 augusztus 3-15
Helyszín: Homoródfürdő

Érdekelt felek: Kézdivásárhely és Hatvan város fiataljai. És mért érdekelhet ez téged? Mert különleges, élménydús, hagyományörző- és nem utolsó sorban lélekpendítő. Minden év augusztusában egy 20 személyes különítmény vesz részt, mely 2 teljes hétig száműzi magát kis világából. Egy ugrás visza a múltba, egy kaland ami során átértékeled és megismered önmagad. Olvasásról szó sincsen- elimsert meghívottak osztják az észt.
Amiben részed lesz, ha eljössz:
- Előadások
- Népdal, néptánc tanulás
- Táncház
- gyalogtúra
- Kiscsoportos foglalkozások
- Bütykölde
- Színjátszás
- Dögparti
- Falukutatás
- Lovas nap

Minden olyan jelentkezőt szeretettel várunk, akik líceumba készülnek, járnak vagy éppen végeztek vele. Jelentkezni a Vígadó titkárságán lehet, bővebb információkért pedig a www.olvasotabor.hu oldalat kell meglátogatni.

Május utolsó Szombatján indul az akció első része: Huli Buli. A 29-ei Huli Buli az Olvasótábor fennmaradásáért is fog zajlani. Ennek tükrében 19:30-tól gitáresttel kezdődik a szórakozás. amely ingyen belépővel és egy üveg sörrel kedveskedik a zenélni vágyóknak- ez azt jelenti, ott a helyed. A buli pontban 22:00-kor kezdődik, ahogy mindig is szokott- viszont ez egy kicsit más lesz.

Ajánlatunk: a kommentelők között kisorsolunk 2 ingyen belépőt!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!