Zöld Nap Egyesület

» Hulladékgazdálkodás

Hulladékgazdálkodás - Elkészült egy újabb kiadvány: ezúttal a hulladékgazdálkodásról. A Zöld Nap Egyesület EVS önkéntese, Emmanuelle Baillett szerkesztésében mostmár bárki tanulmányozhatja a Hulladékgazdálkodás című kiadványt.Az ingyenes kiadvány a világhálón online lapozgatható.A 20 oldalas füzetben olyan kérdésekre kaphatunk választ, hogy miért válasszuk az újrahasznosítást, milyen lehetőségeket rejt a hulladék, mit menthetünk meg, ha újrahasznosítunk és egyáltalán, hogyan tudunk újrahasznosítani? A környezettudatosságra sarkalló kiadványban Kovászna megye összegyűjtött hulladékmennyiségére vonatkozó adatok és a helyiek körében felmért, hulladékkal kapcsolatos szokásokról is informálódhatunk.A projekt a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja révén valósult meg.Szerző: Márkos Ágnes

Elkészült egy újabb kiadvány: ezúttal a hulladékgazdálkodásról. A Zöld Nap Egyesület EVS önkéntese, Emmanuelle Baillett szerkesztésében mostmár bárki tanulmányozhatja a Hulladékgazdálkodás című kiadványt.

Az ingyenes kiadvány a világhálón online lapozgatható.

A 20 oldalas füzetben olyan kérdésekre kaphatunk választ, hogy miért válasszuk az újrahasznosítást, milyen lehetőségeket rejt a hulladék, mit menthetünk meg, ha újrahasznosítunk és egyáltalán, hogyan tudunk újrahasznosítani? A környezettudatosságra sarkalló kiadványban Kovászna megye összegyűjtött hulladékmennyiségére vonatkozó adatok és a helyiek körében felmért, hulladékkal kapcsolatos szokásokról is informálódhatunk.

A projekt a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja révén valósult meg.

Szerző: Márkos Ágnes

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!