Zöld Nap Egyesület

» Hulladékgyûjtési Nap Kézdivásárhelyen

Hulladékgyûjtési Nap Kézdivásárhelyen - December 14-én (szombat) 11 és 15 óra között a Zöld Nap Egyesület, a Gosp-Com Kft és Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala hulladékgyűjtési Napot szervez a céhes városban.A szelektív hulladékgyűjtő napon a lakóknak műanyag, PET, üveg, papír, étolaj, szárazelem és elektromos hulladék leadására nyílik lehetőség három gyújtópontban (a fõtéren a 33-as Udvartérben, a Sportcsarnoknál, valamint a Szabadság és a Dózsa György utcák kereszteződésénél.A nagyobb mennyiségű hulladék otthoni vagy intézményektől való ingyenes elszállítás esetén kérjük hívja a Gosp-Com Kft. 0722510182, 0728203308 telefonszámait. Ez alkalommal a leadott elektronikus hulladék kilóját 30 baniban számolva levonják a következő számlából.

December 14-én (szombat) 11 és 15 óra között a Zöld Nap Egyesület, a Gosp-Com Kft és Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala hulladékgyűjtési Napot szervez a céhes városban.

A szelektív hulladékgyűjtő napon a lakóknak műanyag, PET, üveg, papír, étolaj, szárazelem és elektromos hulladék leadására nyílik lehetőség három gyújtópontban (a fõtéren a 33-as Udvartérben, a Sportcsarnoknál, valamint a Szabadság és a Dózsa György utcák kereszteződésénél.

A nagyobb mennyiségű hulladék otthoni vagy intézményektől való ingyenes elszállítás esetén kérjük hívja a Gosp-Com Kft. 0722510182, 0728203308 telefonszámait. Ez alkalommal a leadott elektronikus hulladék kilóját 30 baniban számolva levonják a következő számlából.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!