Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Húsvéti Ünnep az oroszfalvi iskolában és a felsőcsernártoni Népházban

Húsvéti Ünnep az oroszfalvi iskolában és a felsőcsernártoni Népházban - Március 28-án a Kézdivásárhelyi Nőegyesület pár tagjával ellátogattunk az oroszfalvi iskolába és édesség ajándékot vittünk a gyerekeknek. A kis csomagban kalács, csokoládé, csokitojás, csokinyuszi, üdítő volt.A gyermekek örültek a meglepetésnek és húsvéti versekkel, énekekkel szórakoztattak.Március 31-én szintén a nőegyesületünk tagjaival részt vettünk a felsőcsernártoni Népházban szervezett húsvéti ünnepi műsoron. Most sem mentünk üres kézzel, vittük a Kilyén Katalin által, Ausztriából küldött édességcsomagokat és a mi részünkről húsvéti kalácsot is, a gyermekotthon lakóinak.Ők szép műsorral - tánccal, énekekkel, szavalatokkal készültek. A szép székelyruhába öltözött gyermekek minket is feltöltöttek jókedvvel, erővel. A Ráduly József néptáncmester és Bekk Enikő óvónő által betanított sok sok népi és gyermektáncot, az iskolások, óvodások, gyermekotthonosok nagy szeretettel adták elő, a nagyszámú közönségnek, szülőknek meghívottaknak.Köszönjük a meghívást és jövő héten még felkeressük az óvodásokat író és rajz felszerelést viszünk Nekük. A nyáron pedig szintén egy osztrák hölgy segítségével közös kirándulást beszéltünk meg a ház kis lakóival, a brassói állatkertbe.

Március 28-án a Kézdivásárhelyi Nőegyesület pár tagjával ellátogattunk az oroszfalvi iskolába és édesség ajándékot vittünk a gyerekeknek. A kis csomagban kalács, csokoládé, csokitojás, csokinyuszi, üdítő volt.
A gyermekek örültek a meglepetésnek és húsvéti versekkel, énekekkel szórakoztattak.


Március 31-én szintén a nőegyesületünk tagjaival részt vettünk a felsőcsernártoni Népházban szervezett húsvéti ünnepi műsoron. Most sem mentünk üres kézzel, vittük a Kilyén Katalin által, Ausztriából küldött édességcsomagokat és a mi részünkről húsvéti kalácsot is, a gyermekotthon lakóinak.


Ők szép műsorral - tánccal, énekekkel, szavalatokkal készültek. A szép székelyruhába öltözött gyermekek minket is feltöltöttek jókedvvel, erővel. A Ráduly József néptáncmester és Bekk Enikő óvónő által betanított sok sok népi és gyermektáncot, az iskolások, óvodások, gyermekotthonosok nagy szeretettel adták elő, a nagyszámú közönségnek, szülőknek meghívottaknak.


Köszönjük a meghívást és jövő héten még felkeressük az óvodásokat író és rajz felszerelést viszünk Nekük. A nyáron pedig szintén egy osztrák hölgy segítségével közös kirándulást beszéltünk meg a ház kis lakóival, a brassói állatkertbe.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!