Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Idiots and Angels (Idióták és Angyalok) animációs film a Filmklubban

Idiots and Angels (Idióták és Angyalok) animációs film a Filmklubban - Március 3.án 19.órától a Filmklubban, az 'Idiots and Angels” (Idióták és Angyalok) című,  2008.as színes, amerikai animációs film kerül vászonra 78 percben, Bill Plympton rendezésében.  Angel, nem túlzás, egy igazi erkölcsi nulla: önző, trágárkodó alak, aki a helyi kocsmában tölti semmit tevéssel az idejét. Egy reggel azonban arra  ébred, hogy két szárny nőtt a hátán, amik arra késztetik, hogy természete ellenére jót cselekedjen. Mindhiába próbál megszabadulni a szárnyaktól, végül rádöbben, hogy valójában azok ellen kell felvennie a kesztyűt, akik szárnyaiból próbálnak meg hírnevet és pénzt csinálni.

Március 3.án 19.órától a Filmklubban, az "Idiots and Angels” (Idióták és Angyalok) című,  2008.as színes, amerikai animációs film kerül vászonra 78 percben, Bill Plympton rendezésében.
  
Angel, nem túlzás, egy igazi erkölcsi nulla: önző, trágárkodó alak, aki a helyi kocsmában tölti semmit tevéssel az idejét. Egy reggel azonban arra  ébred, hogy két szárny nőtt a hátán, amik arra késztetik, hogy természete ellenére jót cselekedjen. Mindhiába próbál megszabadulni a szárnyaktól, végül rádöbben, hogy valójában azok ellen kell felvennie a kesztyűt, akik szárnyaiból próbálnak meg hírnevet és pénzt csinálni.




Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!