Kézdivásárhely Infó Centrum

» Idén is lesz OKOS konferencia

Az idén is megszervezésre kerül az Online Kommunikációs Stratégiák (OKOS) konferencia Marosvásárhelyen, immár második alkalommal. A rendezvényen többek között olyan kérdéseket tárgyalnak, hogy miként lehet eligazodni az internetes kommunikáció olykor igencsak kusza útvesztőiben, hogyan lehet kialakítani egy kedvező képet cégünkről az Interneten, illetve hogyan lehet üzenetünket virtuális környezetben a leghatékonyabban továbbítani célközönségünk felé.

"Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az OKOS megfeleljen a közönsége igényeinek, ezért ebben az évben a konferenciát a tavalyi résztvevők visszajelzéseit figyelembe véve terveztük el. Ennek következtében jelentős strukturális változásokra lehet majd számítani, ugyanis sokan jelezték, hogy kisebb számú és hosszabb időtartamú előadásokat szeretnének látni, hallgatni. Továbbá az idén a rendezvény programjában kerekasztal-beszélgetések és valószínűleg workshopok is helyet kapnak majd." - nyilatkozta Olasz Tamás, konferenciaigazgató.

Nem csak a program struktúrája újult meg az idén, hanem a rendezvény weboldala is.
A folyamatosan frissülő, www.okoskonferencia.eu címen található oldalon az eseménnyel kapcsolatos, friss információkhoz juthatnak az érdeklődők. Aki pedig többre kíváncsi, az ellátogathat a konferencia Facebook-oldalára, ahol a fejlemények mellett számos érdekességeket, hasznos információkat tudhat meg a marketing és a kommunikáció világából.
"Azért hoztuk létre az OKOS Facebook-oldalát (www.facebook.com/okoskonf), mert folytatni szeretnénk a résztvevőkkel azt a párbeszédet, melyet a tavaly kezdeményeztünk." - mondta Szigeti Szenner Szilárd, közkapcsolati felelős. "Sőt, reméljük, hogy újabb személyek is bekapcsolódnak. Szeretnénk, ha elmondanák gondolataikat, javaslataikat, a rendezvényt illetően, valamint azt, hogy mit várnak el az OKOS konferenciától."

Az idén a konferenciára október 22.-én, pénteken kerül sor a marosvásárhelyi Perla Hotelben.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!