Kedves Fiatalok! Egy újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 18 de még nem töltötted be a 31. életévedet, és szívesen ellátogatnál Egerbe, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz "Társas magány" címmel induló ifjúsági cserére. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2019. szeptember 15-22 között egri, felvidéki és székelyföldi fiatalokkal.

A fiatalok mindennapjaikat a virtuális térben egy nagy közösség részeiként élik meg, viszont valós társas kapcsolataikra jóval kevesebb időt és energiát fordítanak, ezért kapta a projekt a „Társas magány” címet. Az ificsere elsődleges célja, hogy közösségi tevékenységek által, egymást ösztönző együttműködések kialakításával növeljük a fiatalok aktív társadalmi szerepvállalását, valamint egyéni szinten segítsük őket, hogy valódi társas kapcsolatokat alakítsanak ki a virtuális helyett. A résztvevő fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy rövidebb ideig együtt lakjanak más országokból származó fiatalokkal, és ezalatt közös projekteken dolgozzanak együtt.

Helyszín: Felsőtárkány (Eger mellett), 2-3 fős zuhanyzós szobákban. Az étkezés svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora. Az utazást és a teljes ellátást az Erasmus+ finanszírozza! Jelentkezési határidő szeptember 1, a szabad helyek függvényében.

További információkért fordulj hozzánk az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611066 telefonszámon. Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és töltsd el az ősz első napjait Kelet-Magyarország szépséges tájain.

Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!