Kedves Fiatalok! Újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 13 de még nem töltötted be a 17. életévedet, és szívesen ellátogatnál Kecskemét környékére, hogy ott más nemzetiségű fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz a "Sense and emotion" címmel induló ifjúsági cserére.

Nem formális oktatás eszközeit használva szórakoztató, hasznos időt tölthetsz el a Budapesttől 85 km-re található Kecskeméten. Az ificsere témája a tinik viselkedési szokásai és napi rutinjuk, de hangsúlyt fektetnek a résztvevő civilszervezetek megismerésére is. A résztvevők megtanulhatják megkülönböztetni a csoportos viselkedés alapformáit, visszajelzést kapnak saját viselkedésük másokra gyakorolt hatásáról ugyanakkor a rendezvény során fejlődni fog a kommunikációs készségük. Partnerországok: Portugália, Románia, Ukrajna, Szlovénia, Macedónia és Magyarország.

Résztvevők: Minden országból öt 13 és 16 év közötti személy és 1 vezető, aki elmúlt 18. Dátum: 2019. június 23-30

Ha érdekel a téma és részt vennél az Erasmus+ keretein belül szervezett ifjúsági cserén akkor várjuk jelentkezésed a csatolmányban található űrlap kitöltésével április 4-ig. További kérdésekért nyugodtan fordulj hozzánk: az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611066 telefonszámon.