Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Ifjúsági-kultúr gitár-est

Ifjúsági-kultúr gitár-est - Úgy érzed, szükséged van egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra? Akkor tarts az EMI-vel, azaz az Erdélyi Magyar Ifjak kézdivásárhelyi szervezetével és gyere el egy hangulatos és vidám Gitárestre! Hogy hová és mikor? A Kálvin Központ éttermébe/pincéjébe, a Siculus Rádió szomszédságában, december 21-én, pénteken, 18 órai kezdettel. Az est zenészei Ferencz Hedvig, Szabó Brigitta, Demeter Attila és Kovács Ábrahám Árpád lesznek.Itt a remek és egyben kihagyhatatlan alkalom arra, hogy kikapcsolódj, feltöltõdj, új emberekkel találkozz, ismerkedj meg! Az este hangulatát teázással és borozgatással tetõzzük. Hívd el a barátaidat is, idézzünk fel együtt néhány felejthetetlen slágert, hogy aztán egy fergeteges estét varázsoljunk.Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!A belépés ingyenes.Szervező: kézdivásárhelyi EMI

Úgy érzed, szükséged van egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra? Akkor tarts az EMI-vel, azaz az Erdélyi Magyar Ifjak kézdivásárhelyi szervezetével és gyere el egy hangulatos és vidám Gitárestre! Hogy hová és mikor? A Kálvin Központ éttermébe/pincéjébe, a Siculus Rádió szomszédságában, december 21-én, pénteken, 18 órai kezdettel. Az est zenészei Ferencz Hedvig, Szabó Brigitta, Demeter Attila és Kovács Ábrahám Árpád lesznek.
Itt a remek és egyben kihagyhatatlan alkalom arra, hogy kikapcsolódj, feltöltõdj, új emberekkel találkozz, ismerkedj meg! Az este hangulatát teázással és borozgatással tetõzzük. Hívd el a barátaidat is, idézzünk fel együtt néhány felejthetetlen slágert, hogy aztán egy fergeteges estét varázsoljunk.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
A belépés ingyenes.
Szervező: kézdivásárhelyi EMI

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!