Kézdivásárhely Infó Centrum

» Ifjúsági Román U16-os női kosárlabda válogatott hírek

Ifjúsági Román U16-os női kosárlabda válogatott hírek - Újabb barátságos ifjúsági kosárlabda mérkőzésekre került sor a hétvégén a Román válogatottaknak. Az U16-osoknál Lénart Pauláéknak sikerült visszavágni a múlt hétvégi Baja-i vereségekért.Paula továbbra is egy két hete tartó húzódással küszködik így csupán 3-4 percet tudott a pályán tölteni mindkét mérkőzésen és 2 ponttal segítette a Román válogatott győzelmét.Az U18-asok a szlovákiai Kassara elutaztak előkészületi mérkőzést játszani. Domokos Réka és Demeter Hanna csapata az első mérkőzésen 53-65-re kapott ki a házigazdák csapata ellen.

Újabb barátságos ifjúsági kosárlabda mérkőzésekre került sor a hétvégén a Román válogatottaknak. Az U16-osoknál Lénart Pauláéknak sikerült visszavágni a múlt hétvégi Baja-i vereségekért.

Paula továbbra is egy két hete tartó húzódással küszködik így csupán 3-4 percet tudott a pályán tölteni mindkét mérkőzésen és 2 ponttal segítette a Román válogatott győzelmét.

Az U18-asok a szlovákiai Kassara elutaztak előkészületi mérkőzést játszani. Domokos Réka és Demeter Hanna csapata az első mérkőzésen 53-65-re kapott ki a házigazdák csapata ellen.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!