Gyűjtemények Háza - Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

» II. Országos és Nemzetközi kártyanaptár, papírszalvéta és telefonkártya kiállítás

II. Országos és Nemzetközi kártyanaptár, papírszalvéta és telefonkártya kiállítás - A kézdivásárhelyi Hobbi Cserebere Klub 2013 augusztus 30 és szeptember 1 között megrendezi a II. Országos és Nemzetközi kártyanaptár, papírszalvéta és telefonkártya kiállítást a Gyűjtemények Házának nagy termében (20. Udvartér 1. sz, a központban), amely börzével van összekötve.A kiállításon bárki kiállíthat kártyanaptárt, papírszalvétát, telefonkártyát, tételenként 50-darbos arányban, amit 2013 augusztus 30-án 15 óráig ki kell állítania a teremben. A kiállítandó anyagnak a helyet előző értesítés / foglalás után biztosítunk.A kiállítás ünnepi megnyitójára 2013. augusztus 30.–án, pénteken 17 órakor kerül sor ami börzével folytatódik.A kiállítási terem, asztal, szék, minden használata díjtalan a kiállítóknak.Szállásfoglalás és egyéb információ:Beke ErnőE-mail: ernobeke@yahoo.comTelefon: 0744202702Szeretettel várunk minden gyűjtőtársat és érdeklődőt.Fotó: Vetró B. Barnabás

A kézdivásárhelyi Hobbi Cserebere Klub 2013 augusztus 30 és szeptember 1 között megrendezi a II. Országos és Nemzetközi kártyanaptár, papírszalvéta és telefonkártya kiállítást a Gyűjtemények Házának nagy termében (20. Udvartér 1. sz, a központban), amely börzével van összekötve.

A kiállításon bárki kiállíthat kártyanaptárt, papírszalvétát, telefonkártyát, tételenként 50-darbos arányban, amit 2013 augusztus 30-án 15 óráig ki kell állítania a teremben. A kiállítandó anyagnak a helyet előző értesítés / foglalás után biztosítunk.

A kiállítás ünnepi megnyitójára 2013. augusztus 30.–án, pénteken 17 órakor kerül sor ami börzével folytatódik.

A kiállítási terem, asztal, szék, minden használata díjtalan a kiállítóknak.

Szállásfoglalás és egyéb információ:
Beke Ernő
E-mail: ernobeke@yahoo.com
Telefon: 0744202702

Szeretettel várunk minden gyűjtőtársat és érdeklődőt.

Fotó: Vetró B. Barnabás

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!