Zöld Nap Egyesület

» II. Zöldtalálka - összefoglaló

II. Zöldtalálka - összefoglaló - 2012.01.21.-én Sepsiszentgyörgyön második alkalommal került megrendezésre a székelyföldi környezetvédelmi szervezetek találkozója a Vinca Minor Egyesület szervezésében, melynek célja a civil szervezetek közötti együttműködés megerősítése.A találkozó alkalmával a résztvevő szervezetek ismertették aktuális programjaikat illetve a 2012-ben tervezett tevékenységeiket, melynek célja az együttműködési lehetőségek feltárása és elősegítése volt. Az év folyamán számos olyan környezetvédelmi program kerül majd megszervezésre, melyben a résztvevő szervezetek együtt tudnak dolgozni és segíteni tudják egymás munkáját.Az egyes szervezetek képviselői ez alkalommal is szorgalmazták további régióbeli környezetvédelmi szervezet bevonását a kezdeményezésbe. A jelenlévők leszögezték a következő találkozó időpontját, mely március utolsó hétvégéjén Kézdivásárhelyen a Tavaszi Zöld Napok III keretén belül lesz megszervezve.További információk igényelhetők az alábbi szervezetektől:Vinca Minor EgyesületZöld KlubZöld SzékelyFöld EgyesületZöld Nap EgyesületHáromszéki EKEJaxtreme Sportklub

2012.01.21.-én Sepsiszentgyörgyön második alkalommal került megrendezésre a székelyföldi környezetvédelmi szervezetek találkozója a Vinca Minor Egyesület szervezésében, melynek célja a civil szervezetek közötti együttműködés megerősítése.

A találkozó alkalmával a résztvevő szervezetek ismertették aktuális programjaikat illetve a 2012-ben tervezett tevékenységeiket, melynek célja az együttműködési lehetőségek feltárása és elősegítése volt. Az év folyamán számos olyan környezetvédelmi program kerül majd megszervezésre, melyben a résztvevő szervezetek együtt tudnak dolgozni és segíteni tudják egymás munkáját.
Az egyes szervezetek képviselői ez alkalommal is szorgalmazták további régióbeli környezetvédelmi szervezet bevonását a kezdeményezésbe. A jelenlévők leszögezték a következő találkozó időpontját, mely március utolsó hétvégéjén Kézdivásárhelyen a Tavaszi Zöld Napok III keretén belül lesz megszervezve.

További információk igényelhetők az alábbi szervezetektől:
Vinca Minor Egyesület
Zöld Klub
Zöld SzékelyFöld Egyesület
Zöld Nap Egyesület
Háromszéki EKE
Jaxtreme Sportklub

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!