Kézdivásárhely Infó Centrum

» III. Csillagösvény - Székely Hagyományőrző Motoros Találkozó

III. Csillagösvény - Székely Hagyományőrző Motoros Találkozó - Már 3.-ik alkalommal szervezi meg a Flagellum Dei Motor Club a Csillagösvény - Székely Hagyományőrző Motoros Találkozót június 11 és 13 között a Katrosában.A motoros felvonulás pénteken, 11-én délután 17 órakor indul, a gyülekezés 16 órakor a klubház előtt van. (a volt BLB - Kézdivásárhely)A táborban kézműves vásár, kiállítás, jurta állítás, vetélkedők, egzotikus keleti hastánc, gyereksarok várja az érdeklődőket.A tábort a Garázs, Virus, Téglagyári Megálló, Control, Kip-Project, Offline, Auróra (hu) zenekarok koncertjei gazdagítják.www.flagellumdeimc.ro

Már 3.-ik alkalommal szervezi meg a Flagellum Dei Motor Club a Csillagösvény - Székely Hagyományőrző Motoros Találkozót június 11 és 13 között a Katrosában.
A motoros felvonulás pénteken, 11-én délután 17 órakor indul, a gyülekezés 16 órakor a klubház előtt van. (a volt BLB - Kézdivásárhely)
A táborban kézműves vásár, kiállítás, jurta állítás, vetélkedők, egzotikus keleti hastánc, gyereksarok várja az érdeklődőket.
A tábort a Garázs, Virus, Téglagyári Megálló, Control, Kip-Project, Offline, Auróra (hu) zenekarok koncertjei gazdagítják.

www.flagellumdeimc.ro

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!