Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Indul a Kosárlabda Székely NB bajnokság

Indul a Kosárlabda Székely NB bajnokság - Szeptember 26.-án, csütörtökön a délután 18:00-kor a Bogdán Antal sportteremben Sepsiszentgyörgy-i Bball6 - KSE U16-os lánykosárlabda mérkőzéssel rajtol a Székely NB 2013-14 és bajnokság.Az idei bajnokság főszervezője a KSE és részt vesznek benne Székelyföld fiú meg lánykosárlabda csapatai az U10, U12, U14, U16, U18+ felnőtt kosárlabda csapatai. A bajnokságok teremtorna vagy fordulós rendszerben fognak lezajlani az adott korosztályba benevezett csapatok létszámának függvényében.Először az U16-os lányok kezdenek a következő formátumban. A bajnokság teremtorna formájában fog lezajlani a csapatok 3 alapszakasz tornát játszanak majd a végén egy döntő tornát. Az alapszakaszi tornákon a csapatok elődöntő döntő formátumban játszanának az első helyezett 4 pontot kap a második 3-at, a harmadik 2 pontot, míg a negyedik helyezés 1 pontot ér.Minden fordulóban más-más csapat ellen kezdenek a csapatok. Három torna után alakul ki az alapszakasz végső táblázata. Pontegyenlőség eseten a direkt meccsek győzelem veszteség aránya dönt. A negyedik torna a döntő lesz és play-off rendszerben zajlik, az első helyezett a negyedikkel a második a harmadikkal, majd győztes győztessel vesztes vesztessel játszik a helyezésekért.Minden résztvevő csapat rendezne egy-egy teremtornát.I forduló Szeptember1. Sepsi ISK - Gyergyószentmiklós-i ISK2. KSE - Bball6 SepsiszentgyörgyVesztes 1 - Vesztes 2Nyertes 1 - Nyertes 2II forduló November szervező Sepsiszentgyörgy ISK1. Sepsi ISK - Bball62. KSE - GyergyószentmiklósIII forduló Február Kézdivásárhely1. Sepsi ISK - KSE2. Ball6 - GyergyószentmiklósDöntő június - play off rendszer szervező Sepsiszentgyörgy-i Bball61-4A többi korosztályok versenykiírása folyamatban van.

Szeptember 26.-án, csütörtökön a délután 18:00-kor a Bogdán Antal sportteremben Sepsiszentgyörgy-i Bball6 - KSE U16-os lánykosárlabda mérkőzéssel rajtol a Székely NB 2013-14 és bajnokság.

Az idei bajnokság főszervezője a KSE és részt vesznek benne Székelyföld fiú meg lánykosárlabda csapatai az U10, U12, U14, U16, U18+ felnőtt kosárlabda csapatai. A bajnokságok teremtorna vagy fordulós rendszerben fognak lezajlani az adott korosztályba benevezett csapatok létszámának függvényében.

Először az U16-os lányok kezdenek a következő formátumban. A bajnokság teremtorna formájában fog lezajlani a csapatok 3 alapszakasz tornát játszanak majd a végén egy döntő tornát. Az alapszakaszi tornákon a csapatok elődöntő döntő formátumban játszanának az első helyezett 4 pontot kap a második 3-at, a harmadik 2 pontot, míg a negyedik helyezés 1 pontot ér.

Minden fordulóban más-más csapat ellen kezdenek a csapatok. Három torna után alakul ki az alapszakasz végső táblázata. Pontegyenlőség eseten a direkt meccsek győzelem veszteség aránya dönt. A negyedik torna a döntő lesz és play-off rendszerben zajlik, az első helyezett a negyedikkel a második a harmadikkal, majd győztes győztessel vesztes vesztessel játszik a helyezésekért.

Minden résztvevő csapat rendezne egy-egy teremtornát.

I forduló Szeptember
1. Sepsi ISK - Gyergyószentmiklós-i ISK
2. KSE - Bball6 Sepsiszentgyörgy

Vesztes 1 - Vesztes 2
Nyertes 1 - Nyertes 2

II forduló November szervező Sepsiszentgyörgy ISK
1. Sepsi ISK - Bball6
2. KSE - Gyergyószentmiklós

III forduló Február Kézdivásárhely
1. Sepsi ISK - KSE
2. Ball6 - Gyergyószentmiklós

Döntő június - play off rendszer szervező Sepsiszentgyörgy-i Bball6
1-4

A többi korosztályok versenykiírása folyamatban van.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!