Kézdivásárhely Infó Centrum

» Indul a Háromszék-i Iskolák Minikosárlabda Bajnoksága

Indul a Háromszék-i Iskolák Minikosárlabda Bajnoksága - Szeptember 28.-én kedden 19 órára a kézdivásárhelyi Sportszálló konferencia termében várja megbeszélésre az érdeklődőket a bajnokságot rendező Sicul Basket Sportegyesület.A rendezvény a 12 év alatti fiuk és lányok számára szól (a fiú kategóriában nevezhetnek vegyes csapatok is). A rendezvény október végén indul és hat hónapig tart, a csapatok havonta egy alkalommal két-két mérkőzést játszanának. A szervezők a városi általános iskolákon és sportegyesületeken kívül, számítanak a falusi iskolák képviselőire, főleg azokból a helységekből ahol új Sportcsarnokok épültek.A rendezvény fő támogatói a Kovászna Megye Tanácsa valamint a Megye-i Sport igazgatóság.Érdeklődni lehet Lénárt Adolf-nál a 0740202633-as telefonon.Frissítés:Az elmúlt hétvégén zajlott a Háromszék-i Minikosárlabda bajnokság lány kategóriája A csoportjainak első fordulója.Az A csoport következő teremtornája  novemberben lesz megtartva és a Sepsiszentgyörgy-i Bball 6 lesz a rendező.Lányok 'A' csoport I fordulóKSE I  - Zabola 60-12Zabola - Bball6 10-68Zabola - KSE II 13-10KSE II - Bball6 11-109KSE I  - Bball 6 11-43KSE I  - KSE II 39-15Táblázat1 Bball6 Sepsiszentgyörgy 6p2 KSE I Kézdivásárhely 5p3 Zabola 4p4 KSE II 3p

Szeptember 28.-én kedden 19 órára a kézdivásárhelyi Sportszálló konferencia termében várja megbeszélésre az érdeklődőket a bajnokságot rendező Sicul Basket Sportegyesület.
A rendezvény a 12 év alatti fiuk és lányok számára szól (a fiú kategóriában nevezhetnek vegyes csapatok is). A rendezvény október végén indul és hat hónapig tart, a csapatok havonta egy alkalommal két-két mérkőzést játszanának. A szervezők a városi általános iskolákon és sportegyesületeken kívül, számítanak a falusi iskolák képviselőire, főleg azokból a helységekből ahol új Sportcsarnokok épültek.
A rendezvény fő támogatói a Kovászna Megye Tanácsa valamint a Megye-i Sport igazgatóság.

Érdeklődni lehet Lénárt Adolf-nál a 0740202633-as telefonon.

Frissítés:

Az elmúlt hétvégén zajlott a Háromszék-i Minikosárlabda bajnokság lány kategóriája A csoportjainak első fordulója.
Az A csoport következő teremtornája  novemberben lesz megtartva és a Sepsiszentgyörgy-i Bball 6 lesz a rendező.

Lányok "A" csoport I forduló
KSE I  - Zabola 60-12
Zabola - Bball6 10-68
Zabola - KSE II 13-10
KSE II - Bball6 11-109
KSE I  - Bball 6 11-43
KSE I  - KSE II 39-15

Táblázat

1 Bball6 Sepsiszentgyörgy 6p
2 KSE I Kézdivásárhely 5p
3 Zabola 4p
4 KSE II 3p




Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!