Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Ingyenes kétnyelvû kaputáblák

Ingyenes kétnyelvû kaputáblák - Az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) önkéntesei pénteken felkeresték Kézdivásárhely udvartereit, és azon lakások postaládáiba, ahol a kapun csak román feliratú táblát találtak, tájékoztató levelet dobtak be.Ebben a magyar nyelvhasználat fontosságára hívták fel a lakók figyelmét. Azt is közölték, hogy három napon belül megajándékozzák az illetõket ingyenes, Harapós kutya, illetve Parkolni tilos! kétnyelvû táblákkal. Az elsõ kaputáblákat ma adják át. Kétnyelvű táblákat személyesen a református egyházpalotában működő EMNT-irodában, illetve a www.emihirek.ro honlapon vagy a 0766 102 454-es telefonon lehet igényelni.

Az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) önkéntesei pénteken felkeresték Kézdivásárhely udvartereit, és azon lakások postaládáiba, ahol a kapun csak román feliratú táblát találtak, tájékoztató levelet dobtak be.



Ebben a magyar nyelvhasználat fontosságára hívták fel a lakók figyelmét. Azt is közölték, hogy három napon belül megajándékozzák az illetõket ingyenes, Harapós kutya, illetve Parkolni tilos! kétnyelvû táblákkal. Az elsõ kaputáblákat ma adják át. Kétnyelvű táblákat személyesen a református egyházpalotában működő EMNT-irodában, illetve a www.emihirek.ro honlapon vagy a 0766 102 454-es telefonon lehet igényelni.






Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!