Zöld Nap Egyesület

» Ingyenes spanyol nyelvtanfolyam Gemával!

Ingyenes spanyol nyelvtanfolyam Gemával! - Gema vagyok, EVS önkéntes a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesületnél. Szeretettel várlak benneteket, hogy közösen tanuljunk spanyolul.A spanyol nyelvleckék március 13-tól veszik kezdetét a Zöld Nap Egyesület székhelyén (Kézdivásárhely, 33-as udvartér, 1 szám), minden szerdán 6 órai kezdettel.Amire szükséged van az csak alapvetõ angol nyelvtudás és mérhetetlen energia egy új és csodálatos nyelv elsajátítására.Bővebb információk a gpuerma@gmail.com vagy a zoldnapegyesulet@gmail.com email címeken kérhetőek avagy a 0766.611066-os telefonszámon.Részvételi szándékodat kérlek jelezd legkésőbb március 10-ig. A helyek száma korlátozott.Gyere el és tanuljunk együtt!A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.

Gema vagyok, EVS önkéntes a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesületnél. Szeretettel várlak benneteket, hogy közösen tanuljunk spanyolul.

A spanyol nyelvleckék március 13-tól veszik kezdetét a Zöld Nap Egyesület székhelyén (Kézdivásárhely, 33-as udvartér, 1 szám), minden szerdán 6 órai kezdettel.

Amire szükséged van az csak alapvetõ angol nyelvtudás és mérhetetlen energia egy új és csodálatos nyelv elsajátítására.

Bővebb információk a gpuerma@gmail.com vagy a zoldnapegyesulet@gmail.com email címeken kérhetőek avagy a 0766.611066-os telefonszámon.

Részvételi szándékodat kérlek jelezd legkésőbb március 10-ig. A helyek száma korlátozott.
Gyere el és tanuljunk együtt!

A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!