Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Ipari park - a régeni cég is aláírta a szerződést

Ipari park - a régeni cég is aláírta a szerződést - Április 18-án, csütörtökön Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere és Lazar Marcel, a régeni Lazar SRL tulajdonosa aláírta az ipari park B fázisának megkezdésére irányuló szeződést is. A volt IFET területén letesítendő ipari park második fázisában három új csarnok felépítését és egy régi rehabilitását, valamint az infrastruktúra kialakítását vállalja a licitet megnyerő régeni vállalat. A cég május 9-én kezdi el a munkát.Az ipari park A fázisának szerződését múlt héten írta alá a város polgármestere Zavate Gelu és Márton László mérnökök, a brassói Conforest Rt. két képviselői, valamint Illyés Szabolcs, az ipari parkos pályázatot lebonyolító Regionalconsult kolozsvári cég munkatársa jelenlétében. A kivitelezők április 22-én, hétfőn veszik át a terepet, így kedden már el is kezdenek dolgozni rajta.Fotó: Tofán LeventeKézdivásárhely Polgármesteri Hivatala2013. április 18.

Április 18-án, csütörtökön Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere és Lazar Marcel, a régeni Lazar SRL tulajdonosa aláírta az ipari park B fázisának megkezdésére irányuló szeződést is. A volt IFET területén letesítendő ipari park második fázisában három új csarnok felépítését és egy régi rehabilitását, valamint az infrastruktúra kialakítását vállalja a licitet megnyerő régeni vállalat. A cég május 9-én kezdi el a munkát.

Az ipari park A fázisának szerződését múlt héten írta alá a város polgármestere Zavate Gelu és Márton László mérnökök, a brassói Conforest Rt. két képviselői, valamint Illyés Szabolcs, az ipari parkos pályázatot lebonyolító Regionalconsult kolozsvári cég munkatársa jelenlétében. A kivitelezők április 22-én, hétfőn veszik át a terepet, így kedden már el is kezdenek dolgozni rajta.

Fotó: Tofán Levente

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala
2013. április 18.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!