Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Íródeák- irodalmi pályázat zsűrizése

Íródeák- irodalmi pályázat zsűrizése - Több mint 160 alkotás érkezett be az Íródeák - irodalmi pályázat felhívására. Március 16-án került sor az értékelésre. A felkért zsűritagoknak nehéz volt a választás, hiszen nagyon színes a felhozatal.Döntés született arról, hogy kétféle kiadványt jelentetünk meg. Egy nyomtatott és egy elektronikus verzió is elérhető lesz. Az elektronikus változatban több alkotást is meg tudunk jelentetni, ezzel teljesül a pályázat célja. A pályázat célja az volt, hogy a kiemelkedő tehetségeket felkaroljuk és támogassuk az önkifejezésre, az irodalmi téren való megnyilvánulásra.Eredményhirdetés és díjátadó pénteken, március 22-én, 18 órától. Helyszín: Vigadó kisterme.Várunk szeretettel minden pályázót és érdeklődőt. A helyszínen megtekinthető lesz a kiadvány első nyomtatott példánya is.

Több mint 160 alkotás érkezett be az Íródeák - irodalmi pályázat felhívására. Március 16-án került sor az értékelésre. A felkért zsűritagoknak nehéz volt a választás, hiszen nagyon színes a felhozatal.


Döntés született arról, hogy kétféle kiadványt jelentetünk meg. Egy nyomtatott és egy elektronikus verzió is elérhető lesz. Az elektronikus változatban több alkotást is meg tudunk jelentetni, ezzel teljesül a pályázat célja. A pályázat célja az volt, hogy a kiemelkedő tehetségeket felkaroljuk és támogassuk az önkifejezésre, az irodalmi téren való megnyilvánulásra.

Eredményhirdetés és díjátadó pénteken, március 22-én, 18 órától. Helyszín: Vigadó kisterme.


Várunk szeretettel minden pályázót és érdeklődőt. A helyszínen megtekinthető lesz a kiadvány első nyomtatott példánya is.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!