Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Íródeák - irodalmi pályázat

Íródeák - irodalmi pályázat - Irodalmi pályázati felhívás magyar ajkú fiatalok részére.A pályázatra nevezni bármilyen műfajban lehet, fontos, hogy a pályázó csakis és kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező művel jelentkezzen. A helyesírás fontos, a csúnya, trágár szavak és kifejezések elkerülendők.A pályázat célja a kiemelkedő tehetségek felkarolása és támogatása az önkifejezésre, az irodalmi téren való megnyilvánulásra.Az alkotásokat Word dokumentum formájában várjuk, egy A4-es oldalban, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, normál sablon használatával, a kezdiemi@yahoo.com e-mail címre, március 15.-éig, éjfélig. Az iromány hozzácsatolandó az e-mail-hez, amelyben a következőket kérjük feltüntetni: az alkotás címét, műfaját, az alkotója nevét, életkorát, elérhetőségeit, címét és telefonszámát. Az adatokat bizalmasan kezeljük, másik fél számára nem adjuk át.A műveket szakmai zsűri segítségével és hozzájárulásával értékeljük, a kiemelkedő alkotások a kézdivásárhelyi Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) által összeállított kiadványban jelennek meg. Valamint az első három helyezést elért iromány gazdája jutalomban részesül. A díjátadóra március 22.-én, pénteken kerül sor a Vigadó Művelődési Ház kiállítótermében.Ha bármilyen kérdés fogalmazódna meg benned a fent említettekkel kapcsolatban, érdeklődni lehet a 0766-102454-es telefonszámon, a kézdivásárhelyi EMI Facebook-oldalán: www.facebook.com/emi.kezdivasarhelyi, vagy a megadott e-mail címen.Sok szerencsét kívánunk minden kedves pályázónak!A kézdivásárhelyi EMI csapata

Irodalmi pályázati felhívás magyar ajkú fiatalok részére.

A pályázatra nevezni bármilyen műfajban lehet, fontos, hogy a pályázó csakis és kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező művel jelentkezzen. A helyesírás fontos, a csúnya, trágár szavak és kifejezések elkerülendők.

A pályázat célja a kiemelkedő tehetségek felkarolása és támogatása az önkifejezésre, az irodalmi téren való megnyilvánulásra.

Az alkotásokat Word dokumentum formájában várjuk, egy A4-es oldalban, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, normál sablon használatával, a kezdiemi@yahoo.com e-mail címre, március 15.-éig, éjfélig. Az iromány hozzácsatolandó az e-mail-hez, amelyben a következőket kérjük feltüntetni: az alkotás címét, műfaját, az alkotója nevét, életkorát, elérhetőségeit, címét és telefonszámát. Az adatokat bizalmasan kezeljük, másik fél számára nem adjuk át.

A műveket szakmai zsűri segítségével és hozzájárulásával értékeljük, a kiemelkedő alkotások a kézdivásárhelyi Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) által összeállított kiadványban jelennek meg. Valamint az első három helyezést elért iromány gazdája jutalomban részesül. A díjátadóra március 22.-én, pénteken kerül sor a Vigadó Művelődési Ház kiállítótermében.

Ha bármilyen kérdés fogalmazódna meg benned a fent említettekkel kapcsolatban, érdeklődni lehet a 0766-102454-es telefonszámon, a kézdivásárhelyi EMI Facebook-oldalán: www.facebook.com/emi.kezdivasarhelyi, vagy a megadott e-mail címen.

Sok szerencsét kívánunk minden kedves pályázónak!

A kézdivásárhelyi EMI csapata

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!