Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Ismét lesz tökfesztivál Kézdivásárhelyen

Ismét lesz tökfesztivál Kézdivásárhelyen - Némi kihagyás után újra lesz tökfesztivál Kézdivásárhelyen. A rendezvényre október 11-én, pénteken 11 és 18 óra között kerül sor a Vigadó Művelődési Ház előtt. Rossz idő esetén a fesztivál beköltözik a Maassluis Nyugdíjas Klubba.Az ősz beköszöntésével eljön az ideje a töknek is, amelyből találni többfélét, több nagyságban és formában. Ezek szemléjére kerül sor Kézdivásárhelyen, ahol a tökös programok mellett meleg teával és zsíroskenyérrel várják a kicsiket és nagyokat.A tökfesztivált a Kertbarátok és a Maassluis Nyugdíjas Klub szervezi.Bővebb információkért Györke Krisztina tanácsos asszonyhoz, a programfelelőshöz forduljanak a 0749 076348-as számon

Némi kihagyás után újra lesz tökfesztivál Kézdivásárhelyen. A rendezvényre október 11-én, pénteken 11 és 18 óra között kerül sor a Vigadó Művelődési Ház előtt. Rossz idő esetén a fesztivál beköltözik a Maassluis Nyugdíjas Klubba.

Az ősz beköszöntésével eljön az ideje a töknek is, amelyből találni többfélét, több nagyságban és formában. Ezek szemléjére kerül sor Kézdivásárhelyen, ahol a tökös programok mellett meleg teával és zsíroskenyérrel várják a kicsiket és nagyokat.

A tökfesztivált a Kertbarátok és a Maassluis Nyugdíjas Klub szervezi.
Bővebb információkért Györke Krisztina tanácsos asszonyhoz, a programfelelőshöz forduljanak a 0749 076348-as számon

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!