Kézdivásárhely Infó Centrum

» Itt az idő - Keresztyén zenefesztivál Kézdivásárhelyen

Itt az idő - Keresztyén zenefesztivál Kézdivásárhelyen - Idén, szeptember 4-én  keresztyén zenefesztiválra kerül sor Kézdivásárhelyen, a Református Kollégium udvarán. Azzal a céllal szervezzük ezt az eseményt, hogy a zenén keresztül minél több ember találkozzon Istennel.A nap folyamán fellépnek:Rá-hangolva (Nagyvárad), After5 (Marosvásárhely), Reménység(Udvarfalva), The Brothers (Sepsiszentgyörgy), Baki (Barót), Junior (Lemhény), Csernátoni ifi (Csernáton), AKOL (Kézdivásárhely), Üzenet (Kézdivásárhely), Salus (Kézdivásárhely), Laudator (Kézdivásárhely),Vasárnapi iskolások zenekara (Kézdivásárhely)Mindenkit szeretettel várunk, a belépés ingyenes!Szervezők: Eventus Plus Egyesület és a Kézdivásárhelyi Református Kollégiumwww.ittazido.roUpdateA szombati napon a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület is sátrat vert. A zöld sátorhoz oda sereglő gyerek és a magukat fiatalnak érző egyének különböző zöld játékokat próbálhattak ki. Többek között lehetőségük volt origamizni papírból, komposzt totót, hulladék kvízt és zöld kérdőívet kitölteni. A játékban résztvevőket dióval jutalmazták a zöldek.Bővebben a zoldnap.info oldalon.

Idén, szeptember 4-én  keresztyén zenefesztiválra kerül sor Kézdivásárhelyen, a Református Kollégium udvarán. Azzal a céllal szervezzük ezt az eseményt, hogy a zenén keresztül minél több ember találkozzon Istennel.

A nap folyamán fellépnek:
Rá-hangolva (Nagyvárad), After5 (Marosvásárhely), Reménység(Udvarfalva), The Brothers (Sepsiszentgyörgy), Baki (Barót), Junior (Lemhény), Csernátoni ifi (Csernáton), AKOL (Kézdivásárhely), Üzenet (Kézdivásárhely), Salus (Kézdivásárhely), Laudator (Kézdivásárhely),Vasárnapi iskolások zenekara (Kézdivásárhely)
Mindenkit szeretettel várunk, a belépés ingyenes!

Szervezők: Eventus Plus Egyesület és a Kézdivásárhelyi Református Kollégium

www.ittazido.ro

Update

A szombati napon a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület is sátrat vert. A zöld sátorhoz oda sereglő gyerek és a magukat fiatalnak érző egyének különböző zöld játékokat próbálhattak ki. Többek között lehetőségük volt origamizni papírból, komposzt totót, hulladék kvízt és zöld kérdőívet kitölteni. A játékban résztvevőket dióval jutalmazták a zöldek.
Bővebben a zoldnap.info oldalon.

Itt az idő - Keresztyén zenefesztivál Kézdivásárhelyen

Itt az idő - Keresztyén zenefesztivál Kézdivásárhelyen

Itt az idő - Keresztyén zenefesztivál Kézdivásárhelyen

Itt az idő - Keresztyén zenefesztivál Kézdivásárhelyen

Itt az idő - Keresztyén zenefesztivál Kézdivásárhelyen

Itt az idő - Keresztyén zenefesztivál Kézdivásárhelyen

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!