Kézdivásárhely Infó Centrum

» IV. Székely Sziget - 2012

IV. Székely Sziget - 2012 - 2012 Június 28-29-30-án három nap a nemzeti rock nagy ágyúival.A Hatvannégy Vármegye Ifjusági Mozgalom szeretettel meghív mindenkit a IV.-ik Székely Szigetre amely új helyszínen, a Kézdivásárhely és Nyergestető között található Katrosában - Evita táborban, Gábor Áron szabadidőközpont - kerül megrendezésre.A fellepők között szerepel: Kárpátia, Romantikus Erőszak, Palmetta, Role és a Transylmania. Idén sem maradnak el a különböző előadások, hagyományőrző kézműves tevékenységek, íjászat és harci bemutatók, gyereksarok, borkóstolók, népdal, néptánc, rovásoktatás és egyéb programok.További részletek a www.szekelysziget.hu oldalon.A kézdi.infó 3 jegyet sorsol ki a hozzászólok közül a rendezvényre.

2012 Június 28-29-30-án három nap a nemzeti rock nagy ágyúival.
A Hatvannégy Vármegye Ifjusági Mozgalom szeretettel meghív mindenkit a IV.-ik Székely Szigetre amely új helyszínen, a Kézdivásárhely és Nyergestető között található Katrosában - Evita táborban, Gábor Áron szabadidőközpont - kerül megrendezésre.



A fellepők között szerepel: Kárpátia, Romantikus Erőszak, Palmetta, Role és a Transylmania. Idén sem maradnak el a különböző előadások, hagyományőrző kézműves tevékenységek, íjászat és harci bemutatók, gyereksarok, borkóstolók, népdal, néptánc, rovásoktatás és egyéb programok.



További részletek a www.szekelysziget.hu oldalon.


A kézdi.infó 3 jegyet sorsol ki a hozzászólok közül a rendezvényre.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!