Sportiroda

» IV. Székelyföldért Labdarúgó Torna

IV. Székelyföldért Labdarúgó Torna - 2013. december 14-15-én Kézdivásárhelyen negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Székelyföldért Társaság által 2010-be útjára indított Székelyföldért Labdarúgó Torna 'Kárpát-medencei magyar összefogás: focival az autonómiáért' mottóval, amelynek célja egyrészt kiállás a székely autonómiatörekvések mellett a sport nyelvén is, másrészt élő kapcsolatteremtés azon kárpát-medencei magyar sportkedvelő közösségek között, akik eddig is kiálltak Székelyföld autonómiája mellett, és akikre ezen túl is számítunk.A tornán képviselve lesz Felvidék Érsekújvár csapata, Kárpátalja Beregszász csapata és Délvidék Topolya csapata révén, ott lesznek a magyarországi székely körök csapatai, a Partium és a 8 székely széket képviselő csapatok, vagyis összesen 20 csapat. Köszönetet mondunk a torna fővédnökeinek: Izsák Balázsnak, a Székely Nemzeti Tanács elnökének, Potápi Árpád Jánosnak, az Országgyűlés Nemzeti Összetartozás Bizottságának az elnökének és Szász Jenőnek, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökének, illetve főtámogatónknak, Kövér Lászlónak, a Magyar Országgyűlés elnökének és Kocsis Zoltánnak, a kézdivásárhelyi sportcsarnok igazgatójának.Székelyföldért Társaság

2013. december 14-15-én Kézdivásárhelyen negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Székelyföldért Társaság által 2010-be útjára indított Székelyföldért Labdarúgó Torna "Kárpát-medencei magyar összefogás: focival az autonómiáért" mottóval, amelynek célja egyrészt kiállás a székely autonómiatörekvések mellett a sport nyelvén is, másrészt élő kapcsolatteremtés azon kárpát-medencei magyar sportkedvelő közösségek között, akik eddig is kiálltak Székelyföld autonómiája mellett, és akikre ezen túl is számítunk.

A tornán képviselve lesz Felvidék Érsekújvár csapata, Kárpátalja Beregszász csapata és Délvidék Topolya csapata révén, ott lesznek a magyarországi székely körök csapatai, a Partium és a 8 székely széket képviselő csapatok, vagyis összesen 20 csapat. Köszönetet mondunk a torna fővédnökeinek: Izsák Balázsnak, a Székely Nemzeti Tanács elnökének, Potápi Árpád Jánosnak, az Országgyűlés Nemzeti Összetartozás Bizottságának az elnökének és Szász Jenőnek, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökének, illetve főtámogatónknak, Kövér Lászlónak, a Magyar Országgyűlés elnökének és Kocsis Zoltánnak, a kézdivásárhelyi sportcsarnok igazgatójának.

Székelyföldért Társaság

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!