Jakab István természetgyógyász előadása 2019. május 24-én, pénteken délután 17:00 órától az Erzsébet teremben, Kézdivásárhelyen a 44-es udvartér, 1-es szám alatt az Agrokézdiszék Mezőgazdászok Egyesülete szervezésében.

„Az életminőség, ami különbséget tesz köztem és egy másik ember között.”
Jakab István természetgyógyász, egészség-befektető szeretne egy szeletet átnyújtani nekünk hatalmas tudásából.
Várunk mindenkit nagy szeretettel!
Adományokat szívesen fogadunk az utazási költség fedezésére.

VIVA NATURA TV http://www.vntv.hu/

Jakab István: egy pár sor magamról.

1995 óta foglalkozom egészség- be-fektetéssel, ami nem pénzügyi befektetés, hanem az egészségembe fektetek bele, az első dolog, hogy elterjesztettem Magyarországon és talán Erdélyben is a Kombucha teát. Ezt követően a gyógyító zöldeket, a lúgosítókat népszerűsítettem. Személyes tanítóm Dr. Török Szilveszter professzor úr volt, akinek közel hat évig voltam a magántanítványa. Ő a biokémia professzora volt, de haláláig ő volt a magyar természetgyógyászok szellemi vezetője. Nagyon sokat tanultam tőle. Ma már csak a szellemvilágon keresztül támogat.

A Mantra spirituális és ezoterikus főiskolán 5 évet töltöttem el, ahol parapszichológiát és lélekgyógyászatot, valamit szeretetgyógyászatot tanultam. Ezt követően számos olyan tanfolyamot, képzést elvégeztem, ami hozzájárul az élettapasztalathoz, de most nem szeretném felsorolni, csak a fontosabbakat kiemelni. Az egyik a kapcsolatteremtő gyógyítás, amit Eric Pearltől tanultam Budapesten, és az óta is gyakorlom. Örülök, hogy itt Erdélyben is sok társam van, akikkel ezt közösen végezhetjük.

Kínában három alkalommal is tanultam a 3-1-2 módszert, ami Csu professzor szerint a hosszú egészséges élet garanciája – erről is szeretnék beszélni, hogy hogyan tudjuk ezt megőrizni.

Általában a holisztikus gyógyászat és az integratív medicina a legfőbb szakterületem, amit szeretek gyakorolni.

Igazából sajnos arra nem igazán van időm hogy gyógyítsak, természetesen a családomat, az ismerőseimet támogatom és segítem, ugyanakkor azt a szellemiséget, amit képviselek, azt a Viva Natura Televízióban lassan 10 éve megosztom több száz ezer emberrel.

Nagyon örülök, hogy számos erdélyi nézőnk is van, akiktől rengeteg elismerő szót és kérdést is kapok az adások kapcsán.

Nagyon várom a személyes találkozást veletek.
Szeretettel

Jakab István, akinek apai ágon az ősei úgyszintén Erdélyből származnak

https://www.facebook.com/events/2349021455158425/