Kézdivásárhely Infó Centrum

» Januári bolhapiac Kézdivásárhelyen

Januári bolhapiac Kézdivásárhelyen - A kézdivásárhelyi bolhapiac 2009. januárjától működik a céhes város sportcsarnokában.A helybéli polgármesteri hivatal sportirodája minden hónap utolsó szombatján rendezi meg ezt a rendhagyó vásárt, ahol használt és új tárgyak találnak gazdára alkalomról-alkalomra.A legutóbbi bolhapiacon, január 30-án, mintegy négyszáz személy nézelődött, vásárolt, csereberélt ruhát, cipőt, könyvet, szerszámot, játékot, ékszert, bélyeget, régipénzt és egyéb használati cikkeket.A Pluszportál és a Heti Est jóvoltából a vásár minden résztvevője ajándékot kapott. Ezúttal is köszönjük a nemes adományt Pálfi Szilamérnak és Papp Ferencnek.A következő bolhapiacra február 27-én kerül sor, ahol a Zöld Nap Egyesület kezdeményezésére 'Ruhámat a ruhádért' akcióra is sor fog kerülni, melynek értelmében mindenki elcserélheti itt használt, megunt ruhadarabjait, illetve felajánlhatja rászorulók részére.Szeretettel várunk mindenkit!Kocsis Zoltán, sportiroda vezetőFotó: Pálházi Róbert

A kézdivásárhelyi bolhapiac 2009. januárjától működik a céhes város sportcsarnokában.
A helybéli polgármesteri hivatal sportirodája minden hónap utolsó szombatján rendezi meg ezt a rendhagyó vásárt, ahol használt és új tárgyak találnak gazdára alkalomról-alkalomra.

Januári bolhapiac

A legutóbbi bolhapiacon, január 30-án, mintegy négyszáz személy nézelődött, vásárolt, csereberélt ruhát, cipőt, könyvet, szerszámot, játékot, ékszert, bélyeget, régipénzt és egyéb használati cikkeket.

Januűri bolhapiac

A Pluszportál és a Heti Est jóvoltából a vásár minden résztvevője ajándékot kapott. Ezúttal is köszönjük a nemes adományt Pálfi Szilamérnak és Papp Ferencnek.
A következő bolhapiacra február 27-én kerül sor, ahol a Zöld Nap Egyesület kezdeményezésére "Ruhámat a ruhádért" akcióra is sor fog kerülni, melynek értelmében mindenki elcserélheti itt használt, megunt ruhadarabjait, illetve felajánlhatja rászorulók részére.
Szeretettel várunk mindenkit!

Kocsis Zoltán, sportiroda vezető
Fotó: Pálházi Róbert

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!