Zöld Nap Egyesület

» Játszva tanulhattak a Zöld Nap standon

Játszva tanulhattak a Zöld Nap standon - Az idei Őszi Sokadalom egyik kiemelt programja volt a Molnár Józsiás parkba felállított gyerekváros, ahol több civil egyesület várta a gyereksereget. Augusztus 30 és szeptember 1-én a Zöld Nap Egyesület a tavalyi évhez hasonlóan felállított egy sátrat.A pénteki és a vasárnapi napon készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület facebook oldalán!A több száz érdeklődő a Zöld Nap standon kitünően szórakozott, kreativitásuknak adva teret. Nagy népszerűségnek örvendett a tejes dobozból készült pénztárca, az origamizás, a wc papír gurigából készült virágok megtervezése és kivitelezése, valamint a különböző zöld kvízek kitöltése is. Nagy sikernek örvendett a jelenlévők körében a nemzetközi önkéntesek beszámolói, gyermekprogramok - zöld játszótér (puzzle, kifestős). Délután pedig az európai önkéntes szolgálat (EVS) ismertetésére fektettek nagyobb hangsúlyt.Támogató: Kézdivásárhely Önkormányzata és a Fiatalok Lendületben programSzerző és fotó: Ráduly Attila

Az idei Őszi Sokadalom egyik kiemelt programja volt a Molnár Józsiás parkba felállított gyerekváros, ahol több civil egyesület várta a gyereksereget. Augusztus 30 és szeptember 1-én a Zöld Nap Egyesület a tavalyi évhez hasonlóan felállított egy sátrat.

A pénteki és a vasárnapi napon készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület facebook oldalán!

A több száz érdeklődő a Zöld Nap standon kitünően szórakozott, kreativitásuknak adva teret. Nagy népszerűségnek örvendett a tejes dobozból készült pénztárca, az origamizás, a wc papír gurigából készült virágok megtervezése és kivitelezése, valamint a különböző zöld kvízek kitöltése is. Nagy sikernek örvendett a jelenlévők körében a nemzetközi önkéntesek beszámolói, gyermekprogramok - zöld játszótér (puzzle, kifestős). Délután pedig az európai önkéntes szolgálat (EVS) ismertetésére fektettek nagyobb hangsúlyt.

Támogató: Kézdivásárhely Önkormányzata és a Fiatalok Lendületben program

Szerző és fotó: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!