Zöld Nap Egyesület

» Játszva tanulj a Zöld Nap standon!

Játszva tanulj a Zöld Nap standon! - Látogassál ki augusztus 30 és szeptember 1-én 12.00 - 18.00 óra között a Molnár Józsiás parkban, ahol idén újra tanulva játszhatsz az Őszi Sodakalom alkalmából a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület csapatával.A Zöld Nap standon lesz környezeti tanácsadás, zöld kvíz, önkéntes toborzó és sor kerül a Nemere Útja bemutatására is. Ezen kívül az érdeklődőket várja az upcycling műhely, a nemzetközi önkéntesek beszámolói, gyermekprogramok - zöld játszótér (puzzle, origami). Délután pedig az európai önkéntes szolgálat (EVS) ismertetésére fektetnek nagyobb hangsúlyt.Gyere és vegyél részt! Minden programunk nyitott és ingyenes!Támogató: Kézdivásárhely Önkormányzata és a Fiatalok Lendületben program

Látogassál ki augusztus 30 és szeptember 1-én 12.00 - 18.00 óra között a Molnár Józsiás parkban, ahol idén újra tanulva játszhatsz az Őszi Sodakalom alkalmából a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület csapatával.

A Zöld Nap standon lesz környezeti tanácsadás, zöld kvíz, önkéntes toborzó és sor kerül a Nemere Útja bemutatására is. Ezen kívül az érdeklődőket várja az upcycling műhely, a nemzetközi önkéntesek beszámolói, gyermekprogramok - zöld játszótér (puzzle, origami). Délután pedig az európai önkéntes szolgálat (EVS) ismertetésére fektetnek nagyobb hangsúlyt.

Gyere és vegyél részt! Minden programunk nyitott és ingyenes!

Támogató: Kézdivásárhely Önkormányzata és a Fiatalok Lendületben program

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!