Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Jégkarnevál kicsiknek és nagyoknak

Jégkarnevál kicsiknek és nagyoknak - Február 6-án és 13-án 11 és 14 óra között korcsolyázással egybekötött farsangi 'beöltözős' bulival lepi meg Kézdivásárhely, illetve Kovászna apraját és nagyját a vargavárosbéli Profi Rádió.A Kézdivásárhelyi, illetve Kovásznai önkormányzat és a Zöld Nap Egyesület közreműködésével, partnerségben a Bóbita játszóházzal, Székely Hírmondóval, Polyp televízióval, a Vigadó Művelődési Házzal, valamint a Pluszportál és Erdély.ma és Kézdi.info internetes portálokkal, a Profi Rádió fergeteges farsangi bulival ajándékozza meg hallgatóit, és mindenkit, aki nem fél a hidegtől és szereti a jó zenét.A jégkarneválon a jelmezek díjazása mellett két szerencsés résztvevő átveheti a Zöld Nap Egyesület illetve a Székely Hírmondó különdíját is. Illendő lesz felkészülni környezetvédelmi témából, mert a 'zöldnaposok' agyserkentő vetélkedővel teszik próbára kiszemeltjeiket! Aki pedig kimarad a versenyből, vagy esetleg nem kerül dobogóra, annak sem kell csüggednie, mert a belépő-tombola sorsoláson értékes, tartka-barka ajándékok lelnek majd gazádra.A hideg ellen a helyi vállakozók meleg italaival, zsíros kenyerével, kürtősével védekezünk, és ha valaki megunná a körbe-körbe száguldozást, a Bóbita játszóház arcfestő-mestereivel farsangi hangulatúvá varázsolhatja a külsejét. A szervezők garantált jó hangulattal, intenzív programmal és sok-sok jó zenével várnak a jégpályán kicsiket és nagyokat, bajnokokat és bukdácsolókat, maskarásokat és rendruhásokat egyaránt.Profi Hírszolgálat

Február 6-án és 13-án 11 és 14 óra között korcsolyázással egybekötött farsangi "beöltözős" bulival lepi meg Kézdivásárhely, illetve Kovászna apraját és nagyját a vargavárosbéli Profi Rádió.
A Kézdivásárhelyi, illetve Kovásznai önkormányzat és a Zöld Nap Egyesület közreműködésével, partnerségben a Bóbita játszóházzal, Székely Hírmondóval, Polyp televízióval, a Vigadó Művelődési Házzal, valamint a Pluszportál és Erdély.ma és Kézdi.info internetes portálokkal, a Profi Rádió fergeteges farsangi bulival ajándékozza meg hallgatóit, és mindenkit, aki nem fél a hidegtől és szereti a jó zenét.
A jégkarneválon a jelmezek díjazása mellett két szerencsés résztvevő átveheti a Zöld Nap Egyesület illetve a Székely Hírmondó különdíját is. Illendő lesz felkészülni környezetvédelmi témából, mert a "zöldnaposok" agyserkentő vetélkedővel teszik próbára kiszemeltjeiket! Aki pedig kimarad a versenyből, vagy esetleg nem kerül dobogóra, annak sem kell csüggednie, mert a belépő-tombola sorsoláson értékes, tartka-barka ajándékok lelnek majd gazádra.
A hideg ellen a helyi vállakozók meleg italaival, zsíros kenyerével, kürtősével védekezünk, és ha valaki megunná a körbe-körbe száguldozást, a Bóbita játszóház arcfestő-mestereivel farsangi hangulatúvá varázsolhatja a külsejét. A szervezők garantált jó hangulattal, intenzív programmal és sok-sok jó zenével várnak a jégpályán kicsiket és nagyokat, bajnokokat és bukdácsolókat, maskarásokat és rendruhásokat egyaránt.

Profi Hírszolgálat

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!