Kézdivásárhely Infó Centrum

» Jégkorongos hírek

Jégkorongos hírek - Az elmúlt hétvégén Galacon rendezték meg az U 14-es országos jégkorong bajnokság döntő szakaszának első fordulóját.Lássuk at eredményeket:KSE-Bikák Kézdivásárhely - Bukaresti Steaua 10-7KSE-Bikák Kézdivásárhely - Gyergyószentmiklós 1-13KSE-Bikák Kézdivásárhely - Bukaresti Iskolás Sportklub 9-4A jégkorongban nemcsak a gólszezőket, hanem az átadásokat isjegyzik. Galacon a követekező játékosok szereztek pontot: Mátyás Zsolt (4 gól + 1 átadás), Gajdó Balázs (9+2), Fetés Róbert (2+1), Deme Balázs (4+2), Fazakas Levente (1+2), Mezei István (4 +-), Csurulya  Csongor (2+-), Kelemen Hunor (1+1), Csergő Dávid (1+-).Csapatunk a vártnál jobban szerepelt, hiszen egy kivétellel a gyerekek 13 évesek vagy még ennél is kisebbek, igy jővőben is joguk van ebben a korcsoportban játszani.Márton Sándor edző, a gyerekek, a szülők,a támogatók hozzáállása meghozta az eredményt, most a harmadik helyen vagyunk, annak ellenére, hogy mi vagyunk az egyetlen csapat, amelynek egyelőre nem állfedett pálya a rendelkezésére. Magunk mögött tudunk olyan csapatokat, mint a Steaua vagy Galac. Az U10-es csapat sem pihent a hétvégén. A csíkszeredaiak rendezésében Csikkarcfalván került sor egy kupaküzdelemre, amelyen a 3 csíkszeredai csapaton kivül résztvett a budapesti MAC, Gyergyószentmiklós,Csikszentdomokos, Gyergyócsomafalva, Gyergyóremete, Csikkarcfalva és Kézdivásárhely csapata (16 játékossal). Itt az eredményeket nem jegyzik, csak a játék számit. Minden résztvevő oklevelet és érmet kap. Gratulálunk jégkorongosainknak, hajrá KSE, hajrá Kézdi!Hírszerzők: Nagy József, Kocsis Zoltán.

Az elmúlt hétvégén Galacon rendezték meg az U 14-es országos jégkorong bajnokság döntő szakaszának első fordulóját.
Lássuk at eredményeket:
KSE-Bikák Kézdivásárhely - Bukaresti Steaua 10-7
KSE-Bikák Kézdivásárhely - Gyergyószentmiklós 1-13
KSE-Bikák Kézdivásárhely - Bukaresti Iskolás Sportklub 9-4

A jégkorongban nemcsak a gólszezőket, hanem az átadásokat is
jegyzik. Galacon a követekező játékosok szereztek pontot: Mátyás Zsolt (4 gól + 1 átadás), Gajdó Balázs (9+2), Fetés Róbert (2+1), Deme Balázs (4+2), Fazakas Levente (1+2), Mezei István (4 +-), Csurulya  Csongor (2+-), Kelemen Hunor (1+1), Csergő Dávid (1+-).

Kézdivásárhelyi Bikák

Csapatunk a vártnál jobban szerepelt, hiszen egy kivétellel a gyerekek 13 évesek vagy még ennél is kisebbek, igy jővőben is joguk van ebben a korcsoportban játszani.

Márton Sándor edző, a gyerekek, a szülők,a támogatók hozzáállása meghozta az eredményt, most a harmadik helyen vagyunk, annak ellenére, hogy mi vagyunk az egyetlen csapat, amelynek egyelőre nem áll
fedett pálya a rendelkezésére. Magunk mögött tudunk olyan csapatokat, mint a Steaua vagy Galac.

Az U10-es csapat sem pihent a hétvégén. A csíkszeredaiak rendezésében Csikkarcfalván került sor egy kupaküzdelemre, amelyen a 3 csíkszeredai csapaton kivül résztvett a budapesti MAC, Gyergyószentmiklós,
Csikszentdomokos, Gyergyócsomafalva, Gyergyóremete, Csikkarcfalva és Kézdivásárhely csapata (16 játékossal).

Itt az eredményeket nem jegyzik, csak a játék számit. Minden résztvevő oklevelet és érmet kap. Gratulálunk jégkorongosainknak, hajrá KSE, hajrá Kézdi!

Hírszerzők: Nagy József, Kocsis Zoltán.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!