Gülcan Babir és Sinem Tosun a Zöld Nap Egyesület törökországi ESC önkéntesei szeretettel hozzák tudomásodra, hogy 2023. szeptember 11-től minden hétfő délután 18.00 órai kezdettel újra megszervezik a török társalgási klubot. Ha többet szeretnél megtudni Törökország gyönyőrű kultúrájáról vagy csak elsajátítani pár alapszót törökül várunk szeretettel.

Lehetőség lesz díjmentesen non-formálisan tanulni, megismerni hagyományos török táncokat és az ország történelmét is. Törökország kultúrája az ország különleges, európai-ázsiai fekvésének és történelmének köszönhetően nagyon változatos, ötvözi a keleti és a nyugati tradíciókat. Amire szükséged van az csak alapvető angol nyelvtudás és mérhetetlen energia egy új és csodálatos nyelv elsajátítására, melyet több millióan beszélnek. De ne bizonytalanítson el az, hogy angolul kell kommunikálni, hisz itt a szuper lehetőség, hogy bővítsd tudásod miközben egy izgalmas, egyedi nyelvvel ismerkedsz meg, nem utolsó sorban új barátokat is szerezhetsz. Részvételi szándékodat kérlek jelezd legkésőbb szeptember 4-ig az office@zoldnap.info vagy a 0766.611066 elérhetőségeken.

Ne kételkedj! Szívesen várunk!

Helyszín: a Sportszálló Társalgója

A klubot a helyi Sportiroda és az Európai Szolidaritási Testület támogatja a 2022-1-RO01-ESC51-VTJ-000067690 projekt keretén belül.

Plakátterv: Gülcan Babir