2017 augusztus 28-30 között a Zöld Nap Egyesület tanulmányi tábort szervez Szentkatolnán a Kovászna Megye Hulladékgazdálkodási Egyesülete és az Aquacov Közösségfejlesztő Egyesület résztámogatásával. A tábor az idén is a Természet – Az élet forrása! címet kapta, olyan 10-16 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akik közel érzik magukhoz a természetet, képesek elszakadni pár napra a telekommunikációs eszközök világától ugyanakkor hajlandóak új kihívásokban részesülni, új dolgokat elsajátítva főként a kreatív újrahasznosítás és a szelektív hulladékgyűjtés terén.

A változatos és játékos programok mellett elsődleges célunk a környezettudatosságra nevelés, a természetvédelem fontosságára való felhívás, illetve a játékos tanulás előtérbe helyezése. A tábor nemcsak szituációs gyakorlatokból áll, hanem önismereti játékokat is tartalmaz. Ugyanakkor célunk megláttatni a gyerekekkel, hogy az élőlények szoros összefüggésben, kölcsönhatások rendszerében élnek egymással.

Jelentkezési határidő: augusztus 20.

Jelentkezni, érdeklődni Ráduly Attilánál a 0766.611066 -es telefonszámon, vagy az office@zoldnap.info e-mail címen lehet. A helyek száma korlátozott.

Minden jelentkezni kívánó fiatalnak vállalnia kell a 37 lejes hozzájárulási költséget. A résztvevők a teljes ellátás mellett, sok érdekes programban és meglepetésben fognak részesülni.

Plakátterv: Silvia Blanco Gonzalez