Gülcan Babir és Sinem Tosun törökországi ESC önkéntesek szeretettel hozzák tudomásodra, hogy 2023. február 6-tól minden hétfő délután 18.00 órai kezdettel török társalgási klubra kerül sor. Ha többet szeretnél megtudni Törökország gyönyörű kultúrájáról vagy csak elsajátítani pár alapszót törökül várunk szeretettel.

Lehetőség lesz díjmentesen non-formálisan tanulni, megismerni hagyományos török táncokat és az ország történelmét is. Törökország kultúrája az ország különleges, európai-ázsiai fekvésének és történelmének köszönhetően nagyon változatos, ötvözi a keleti és a nyugati tradíciókat. Amire szükséged van az csak alapvető angol nyelvtudás és mérhetetlen energia egy új és csodálatos nyelv elsajátítására, melyet több millióan beszélnek. De ne bizonytalanítson el az, hogy angolul kell kommunikálni, hisz itt a szuper lehetőség, hogy bővítsd tudásod miközben egy izgalmas, egyedi nyelvvel ismerkedsz meg, nem utolsó sorban új barátokat is szerezhetsz. Részvételi szándékodat kérlek jelezd legkésőbb február 5-ig az office@zoldnap.info vagy a 0766.611066 elérhetőségeken.

Ne kételkedj! Szívesen várunk!

Helyszín: a Sportszálló Társalgója

A klubot a helyi Sportiroda és az Európai Szolidaritási Testület támogatja a 2022-1-RO01-ESC51-VTJ-000067690 projekt keretén belül.

Plakátterv: Gülcan Babir