Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Jelmezek éjszakája

Jelmezek éjszakája - A városi farsang után is folytatódik a jelmezes szórakozás, a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet szervezésében sor kerül a Jelmezek éjszakájára pénteken, 21 órától a For You Pubban. A bulin egyéni és csoportos jelmezeket díjaznak, akik házilag készített maskarával nem rendelkeznek, a helyszínen rendelkezésre áll jelmezkölcsönző és fotóstúdió is.A legötletesebb jelmezbe bújt résztvevők részvételt nyernek a KVISZ összerázó hétvégéjére, valamint a Székelyföldi Szabadegyetemre is, emellett még más értékes díjakat is kiosztanak a szervezők. A Jelmezek éjszakája támogatói a Vigadó Művelődési Ház, a Mathez Photography és Kézdivásárhely önkormányzata.

A városi farsang után is folytatódik a jelmezes szórakozás, a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet szervezésében sor kerül a Jelmezek éjszakájára pénteken, 21 órától a For You Pubban. A bulin egyéni és csoportos jelmezeket díjaznak, akik házilag készített maskarával nem rendelkeznek, a helyszínen rendelkezésre áll jelmezkölcsönző és fotóstúdió is.

A legötletesebb jelmezbe bújt résztvevők részvételt nyernek a KVISZ összerázó hétvégéjére, valamint a Székelyföldi Szabadegyetemre is, emellett még más értékes díjakat is kiosztanak a szervezők. 

A Jelmezek éjszakája támogatói a Vigadó Művelődési Ház, a Mathez Photography és Kézdivásárhely önkormányzata.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!