Zöld Nap Egyesület

» Jótékonysági est a 2-s számu óvodának játszótérért

Jótékonysági est a 2-s számu óvodának játszótérért - Kézdivásárhely Református Egyházközsége és a Zöld Nap Egyesület jótékonysági estet szervez május 8-án 19 órától a Kálvin Központ ebédlőjében.A szervezők azzal a céllal rendezik az estet, hogy egy játszóteret építsenek a kézdivásárhelyi 2-es számú óvoda udvarán.E nemes cél érdekében fellépnek: A Hálaadás Református Dalárda, Boldog Özséb Kórus, Vasárnapi Iskolások Zenekara, Csernátoni Ifi, A Molnár Józsiás iskola rézfúvós kvintettje, Ruszka Sándor és az Üzenet együttes.Szeretettel várunk mindenkit, jöjjenek tegyünk egy lépést gyermekeink boldogsága érdekében!A szervezők nevében: Kocsis Zoltán.

Kézdivásárhely Református Egyházközsége és a Zöld Nap Egyesület jótékonysági estet szervez május 8-án 19 órától a Kálvin Központ ebédlőjében.
A szervezők azzal a céllal rendezik az estet, hogy egy játszóteret építsenek a kézdivásárhelyi 2-es számú óvoda udvarán.
E nemes cél érdekében fellépnek: A Hálaadás Református Dalárda, Boldog Özséb Kórus, Vasárnapi Iskolások Zenekara, Csernátoni Ifi, A Molnár Józsiás iskola rézfúvós kvintettje, Ruszka Sándor és az Üzenet együttes.
Szeretettel várunk mindenkit, jöjjenek tegyünk egy lépést gyermekeink boldogsága érdekében!

A szervezők nevében: Kocsis Zoltán.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!