Zöld Nap Egyesület

» Jótékonysági est Tóth Dániel kézdivásárhelyi kisfiúnak és szüleinek

Jótékonysági est Tóth Dániel kézdivásárhelyi kisfiúnak és szüleinek - 2010. június 27-én 19 órától jótékonysági estre kerül sor a kézdivásárhelyi Vigadó nagytermében. A Zöld Nap Egyesület ezúttal Tóth Dániel kézdivásárhelyi kisfiúnak és szüleinek szeretne segítséget nyújtani.Az est folyamán fellép: Salus, Laudátor, Junior (Lemhény), Vasárnapi Iskolások Zenekara, Üzenet együttes, Csernáton IFI csoport, a Pulse valamint a Hálaadás Református Dalárda.Tóth Dániel 2007. december 12-én született, aki áprilisban tudta meg, hogy milyen szörnyű betegség –leukémia- feketítette be gyerekkorát.Dániel kérése: 'KÉRLEK SEGITSETEK ... ...nem akarok angyalka lenni az egekben, mert a szüleimnek szükségük van rám. Így mondták nekem és én elhiszem nekik. Ezért értük egy győztes leszek. De ahhoz, hogy győzni tudjak, szükségem van a segítségetekre.'Dániel ígérete: 'Kérlek, szépen segítsetek, hogy újból mosolyogni lássam anyukámat és apukámat, mamámat és tatámat, és én megígérem, hogy meg fogok gyógyulni. Azt is megígérem, hogy megtanulok még jobban imádkozni a Jézuskához, és kérni fogom, hogy soha ne legyenek beteg kisgyerekek a világon.'Adományát a következő számlára utalhatja:Tóth GabriellaRO33RZBR0000060011988223Raiffeisen Bank Tg-SecuiescTámogatóink: Jancsó István és a Vigadó.Média támogatóink : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, HáromszékHírszerző: Bogyó CsillaPlakát terv: Biró Levente

2010. június 27-én 19 órától jótékonysági estre kerül sor a kézdivásárhelyi Vigadó nagytermében. A Zöld Nap Egyesület ezúttal Tóth Dániel kézdivásárhelyi kisfiúnak és szüleinek szeretne segítséget nyújtani.

Az est folyamán fellép: Salus, Laudátor, Junior (Lemhény), Vasárnapi Iskolások Zenekara, Üzenet együttes, Csernáton IFI csoport, a Pulse valamint a Hálaadás Református Dalárda.

Tóth Dániel 2007. december 12-én született, aki áprilisban tudta meg, hogy milyen szörnyű betegség –leukémia- feketítette be gyerekkorát.
Dániel kérése: "KÉRLEK SEGITSETEK ... ...nem akarok angyalka lenni az egekben, mert a szüleimnek szükségük van rám. Így mondták nekem és én elhiszem nekik. Ezért értük egy győztes leszek. De ahhoz, hogy győzni tudjak, szükségem van a segítségetekre."
Dániel ígérete: "Kérlek, szépen segítsetek, hogy újból mosolyogni lássam anyukámat és apukámat, mamámat és tatámat, és én megígérem, hogy meg fogok gyógyulni. Azt is megígérem, hogy megtanulok még jobban imádkozni a Jézuskához, és kérni fogom, hogy soha ne legyenek beteg kisgyerekek a világon."

Adományát a következő számlára utalhatja:
Tóth Gabriella
RO33RZBR0000060011988223
Raiffeisen Bank Tg-Secuiesc

Támogatóink: Jancsó István és a Vigadó.
Média támogatóink : Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Kezdi.info, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék

Hírszerző: Bogyó Csilla
Plakát terv: Biró Levente

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!