Jazz Café - Jazz Café

Jazz Café

» Juhász Gábor trió koncert a Jazz Café-ban

Juhász Gábor trió koncert a Jazz Café-ban - A budapesti JUHÁSZ GÁBOR TRIÓ székelyföldi turnén vesz részt, melynek keretében október 27.-én csütörtökön 19 órától Kézdivásárhelyen a JAZZ CAFÉ-ban lépnek fel.Juhász Gábor Aegon, Gramofon és Artisjus díjas jazz gitáros.2006-ban megalapította a Juhász Gábor triót, melyben Papesch Péter basszusgitározik és Fodo (Födõ Sándor) játszik ütõhangszereken. 2009 óta Bacsó Kristóf szaxofon és Schreck Ferenc harsona mûvésszel kiegészülve Juhász Quintet néven is fellépnek.2009-ben 1978 címmel jelent meg Juhász Gábor szerzõi CD-je amelyen a kvintett és a trió is szerepel, valamint László Attila gitáron és Borbély Mihály szaxofonon.A lemez 2010-ben elnyerte a Gramofon magazin lemezkritikusai által megitélt, 'Az év magyar jazzhanglemeze' díjat.A zenekar tagjai:JUHÁSZ GÁBOR - gitár,PAPESCH PÉTER - basszusgitárBENKÓ ÁKOS - dob.A turné szervezõje a sepsiszentgyörgyi MUKKK KULTURÁLIS ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET.http://www.mukkk71.blogspot.com

A budapesti JUHÁSZ GÁBOR TRIÓ székelyföldi turnén vesz részt, melynek keretében október 27.-én csütörtökön 19 órától Kézdivásárhelyen a JAZZ CAFÉ-ban lépnek fel.

Juhász Gábor Aegon, Gramofon és Artisjus díjas jazz gitáros.
2006-ban megalapította a Juhász Gábor triót, melyben Papesch Péter basszusgitározik és Fodo (Födõ Sándor) játszik ütõhangszereken. 2009 óta Bacsó Kristóf szaxofon és Schreck Ferenc harsona mûvésszel kiegészülve Juhász Quintet néven is fellépnek.
2009-ben 1978 címmel jelent meg Juhász Gábor szerzõi CD-je amelyen a kvintett és a trió is szerepel, valamint László Attila gitáron és Borbély Mihály szaxofonon.

A lemez 2010-ben elnyerte a Gramofon magazin lemezkritikusai által megitélt, "Az év magyar jazzhanglemeze" díjat.

A zenekar tagjai:
JUHÁSZ GÁBOR - gitár,
PAPESCH PÉTER - basszusgitár
BENKÓ ÁKOS - dob.



A turné szervezõje a sepsiszentgyörgyi MUKKK KULTURÁLIS ÉS IFJÚSÁGI EGYESÜLET.
http://www.mukkk71.blogspot.com

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!