Kézdivásárhely Infó Centrum

» Kukoricatöréstől farsang farkáig Szentkatolnán

Kukoricatöréstől farsang farkáig Szentkatolnán - Az elmúlt hétvégén Szentkatolnán került sor a Kézdiszékért Egyesület Kukoricatöréstől farsang farkáig címet viselő programsorozatának soron következő rendezvényére. A közösségépítést célzó program megvalósításában partnerek voltak Szentkatolna önkormányzata, és a Kézdiszéki EMNT.A szervezők legnagyobb sajnálatára a programban meghirdetett helytörténeti előadás Bakk Pál ny. tanító megbetegedése miatt elmaradt, erről Pap Zsolt lelkipásztor, a tervezett előadás moderátora tájékoztatta a résztvevőket. Nagy érdeklődés övezte viszont a kihelyezett honosítási ügyintézők munkáját, akik a délután folyamán mintegy ötven személynek nyújtottak segítséget a honosítási iratcsomó összeállításában. A honosítási útmutatóval párhuzamosan a jelenlévők eligazítást kaptak a Bethlen Gábor Pénzügyi Befektetési Társaság által kínált mikrohitelek folyósításáról. Az elsősorban gyerekközönség számára berendezett kézműves sarokban tucatnyi jelentkező vett részt a farsangi álarckészítő műhelymunkán.A Kukoricatöréstől farsang farkáig programsorozat támogatója a Bethlen Gábor Alap.

Az elmúlt hétvégén Szentkatolnán került sor a Kézdiszékért Egyesület Kukoricatöréstől farsang farkáig címet viselő programsorozatának soron következő rendezvényére. A közösségépítést célzó program megvalósításában partnerek voltak Szentkatolna önkormányzata, és a Kézdiszéki EMNT.

A szervezők legnagyobb sajnálatára a programban meghirdetett helytörténeti előadás Bakk Pál ny. tanító megbetegedése miatt elmaradt, erről Pap Zsolt lelkipásztor, a tervezett előadás moderátora tájékoztatta a résztvevőket. Nagy érdeklődés övezte viszont a kihelyezett honosítási ügyintézők munkáját, akik a délután folyamán mintegy ötven személynek nyújtottak segítséget a honosítási iratcsomó összeállításában. A honosítási útmutatóval párhuzamosan a jelenlévők eligazítást kaptak a Bethlen Gábor Pénzügyi Befektetési Társaság által kínált mikrohitelek folyósításáról. Az elsősorban gyerekközönség számára berendezett kézműves sarokban tucatnyi jelentkező vett részt a farsangi álarckészítő műhelymunkán.
A Kukoricatöréstől farsang farkáig programsorozat támogatója a Bethlen Gábor Alap.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!