Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Kállay helyett Bereczki Zoltán is elmarad az Őszi Sokadalmon

Kállay helyett Bereczki Zoltán is elmarad az Őszi Sokadalmon - Személyes okokra hivatkozva Kállay-Saunders András lemondta péntek esti fellépését, viszont helyette Bereczki Zoltán, az EmeRTon­díjas magyar színész, énekes és zenei producer lép fel.

Bereczki Zoltán karácsonyi koncertjével járt már Kézdivásárhelyen, az Őszi Sokadalom színpadán viszont először lép fel. Koncertje augusztus 29-én, pénteken 21 óra 45 perckor lesz, repertoárjában legnagyobb slágerei, közismert pop-dalok, és a tőle jól megszokott profizmus és kirobbanó energia szerepel. 

--

Bereczki Zoltán menedzsmentjének levele

Kedves Szervezők!

Sajnálattal közöljük, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, családi okok miatt, Bereczki Zoltán nem tud megjelenni a számára is nagyra értékelt Őszi Sokadalom városnapokon.

Veletek egyeztetve biztosnak látszott, hogy a Bécsből induló repülőgépen utazva időben ott tud lenni a rendezvényen. Sajnos az utolsó pillanatban derült ki, hogy már nincs több jegy számukra (2 fő), és csak egy későbbi gépre tudnak biztosítani jegyet, azzal viszont már nem ért volna oda a rendezvény aznapi befejezéséig.

Kérlek titeket, közöljétek a rá váró rajongókkal és közönséggel, hogy hamarosan - decemberi turnéja kapcsán érintve a várost - bepótolja elmaradását.

Baráti üdvözlettel,

Erdélyi József,
a management képviseletében

Személyes okokra hivatkozva Kállay-Saunders András lemondta péntek esti fellépését, viszont helyette Bereczki Zoltán, az EmeRTon­díjas magyar színész, énekes és zenei producer lép fel. Bereczki Zoltán karácsonyi koncertjével járt már Kézdivásárhelyen, az Őszi Sokadalom színpadán viszont először lép fel. Koncertje augusztus 29-én, pénteken 21 óra 45 perckor lesz, repertoárjában legnagyobb slágerei, közismert pop-dalok, és a tőle jól megszokott profizmus és kirobbanó energia szerepel. -- Bereczki Zoltán menedzsmentjének levele Kedves Szervezők! Sajnálattal közöljük, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, családi okok miatt, Bereczki Zoltán nem tud megjelenni a számára is nagyra értékelt Őszi Sokadalom városnapokon. Veletek egyeztetve biztosnak látszott, hogy a Bécsből induló repülőgépen utazva időben ott tud lenni a rendezvényen. Sajnos az utolsó pillanatban derült ki, hogy már nincs több jegy számukra (2 fő), és csak egy későbbi gépre tudnak biztosítani jegyet, azzal viszont már nem ért volna oda a rendezvény aznapi befejezéséig. Kérlek titeket, közöljétek a rá váró rajongókkal és közönséggel, hogy hamarosan - decemberi turnéja kapcsán érintve a várost - bepótolja elmaradását. Baráti üdvözlettel, Erdélyi József, a management képviseletében

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!