Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Karácsonyi meglepetés a hivatal alkalmazottainak

Karácsonyi meglepetés a hivatal alkalmazottainak - December 19-én, szerdán, karácsony előtt pár nappal egy meglepetéssel készült a Molnár Józsiás iskola régizene együttese a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal alkalmazottai számára. Keresztessy János és Ábri Béla tanárok vezetésével karácsonyi minihangversenyt állítottak össze, amelyet bemutattak a hivatalban dolgozóknak. A repertoárban 16. századi karácsonyi énekek, korabarokk művek és egy középkori karácsonyi kanció szerepelt. Keresztessy aligazgató ezzel a rövid produkcióval kívánt kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet, egyben kihasználta az alkalmat, hogy meghívjon mindenkit az iskola karácsonyi koncertjére, december 22-én, szombaton, 16 órától a Vigadó nagytermébe.Bokor Tibor polgármester megköszönte a szép meglepetést, sok sikert kívánt az ifjú zeneművészeknek, valamint áldott ünnepeket és eredményekben gazdag új évet az iskola vezetősége és diákjai számára.

December 19-én, szerdán, karácsony előtt pár nappal egy meglepetéssel készült a Molnár Józsiás iskola régizene együttese a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal alkalmazottai számára. Keresztessy János és Ábri Béla tanárok vezetésével karácsonyi minihangversenyt állítottak össze, amelyet bemutattak a hivatalban dolgozóknak. A repertoárban 16. századi karácsonyi énekek, korabarokk művek és egy középkori karácsonyi kanció szerepelt. Keresztessy aligazgató ezzel a rövid produkcióval kívánt kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet, egyben kihasználta az alkalmat, hogy meghívjon mindenkit az iskola karácsonyi koncertjére, december 22-én, szombaton, 16 órától a Vigadó nagytermébe.
Bokor Tibor polgármester megköszönte a szép meglepetést, sok sikert kívánt az ifjú zeneművészeknek, valamint áldott ünnepeket és eredményekben gazdag új évet az iskola vezetősége és diákjai számára.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!