Kézdivásárhely Infó Centrum

» Kedvezményes csoportjegyek, TIFF és több tucatnyi alternatív program

Kedvezményes csoportjegyek, TIFF és több tucatnyi alternatív program - Újabb kedvezménnyel kedveskedik a Félsziget Fesztivál, ezúttal a baráti társaságoknak. Húszas csoportok számára fejenként 199 lej helyett csupán 180 lejbe kerül a négynapos bérlet, ha azt július 21-31. között vásárolják meg az Eventim jegyterjesztő hálózatában, egy 20 nevet tartalmazó lista felmutatásával.A Félsziget idén is egy sor szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt a négy színpadon zajló koncerteken kívül.A fesztivál újdonságai közé tartozik a kolozsvári Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) által válogatott filmek vetítése. Naponta három filmet vetítenek le a TIFF kínálatából, kettőt 13-17 óra között a filmsátorban, egyet pedig szabadtéri vetítésen, 21-23 óra közt.'Örömmel tölt el a két fontos romániai fesztivál közti együttműködés, és remélem, hogy a mozi és zene közeledését siker koronázza. A marosvásárhelyi fesztiválra a TIFF legjobb filmjeiből válogattunk, olyan alkotásokat, amelyeket a kolozsvári közönség nagyon jól fogadott, és úgy gondolom, a Félsziget közönsége is ugyanígy fogad majd.Úgy vélem, hogy a TIFF és a marosvásárhelyi Félsziget Fesztivál találkozása egy szép és tartós együttműködés kezdete' – nyilatkozta Tudor Giurgiu, a TIFF igazgatója.A fesztiválozókat idén is várja a Művésztelep, testfestéssel, őrült frizurákkal és rengeteg meglepetéssel. Az extrém sportok kedvelői is otthon érezhetik magukat a Félszigeten, hiszen idén is lesz bungee jumping, mászófal és zipline, de persze a százakat megmozgató csapatsportok sem maradnak el. A felfújható játékok, mint a sumo, az élőcsocsó vagy a bull is ismét itt lesznek.Hamarosan végleges lesz a Félsziget Park programja is, ahová hatvan civil szervezet jelentkezett saját programmal.

Újabb kedvezménnyel kedveskedik a Félsziget Fesztivál, ezúttal a baráti társaságoknak. Húszas csoportok számára fejenként 199 lej helyett csupán 180 lejbe kerül a négynapos bérlet, ha azt július 21-31. között vásárolják meg az Eventim jegyterjesztő hálózatában, egy 20 nevet tartalmazó lista felmutatásával.

A Félsziget idén is egy sor szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújt a négy színpadon zajló koncerteken kívül.
A fesztivál újdonságai közé tartozik a kolozsvári Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) által válogatott filmek vetítése. Naponta három filmet vetítenek le a TIFF kínálatából, kettőt 13-17 óra között a filmsátorban, egyet pedig szabadtéri vetítésen, 21-23 óra közt.
"Örömmel tölt el a két fontos romániai fesztivál közti együttműködés, és remélem, hogy a mozi és zene közeledését siker koronázza. A marosvásárhelyi fesztiválra a TIFF legjobb filmjeiből válogattunk, olyan alkotásokat, amelyeket a kolozsvári közönség nagyon jól fogadott, és úgy gondolom, a Félsziget közönsége is ugyanígy fogad majd.
Úgy vélem, hogy a TIFF és a marosvásárhelyi Félsziget Fesztivál találkozása egy szép és tartós együttműködés kezdete" – nyilatkozta Tudor Giurgiu, a TIFF igazgatója.

A fesztiválozókat idén is várja a Művésztelep, testfestéssel, őrült frizurákkal és rengeteg meglepetéssel.

Az extrém sportok kedvelői is otthon érezhetik magukat a Félszigeten, hiszen idén is lesz bungee jumping, mászófal és zipline, de persze a százakat megmozgató csapatsportok sem maradnak el. A felfújható játékok, mint a sumo, az élőcsocsó vagy a bull is ismét itt lesznek.

Hamarosan végleges lesz a Félsziget Park programja is, ahová hatvan civil szervezet jelentkezett saját programmal.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!