Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Kelemen Kincső, Debreczi Iringó, Lénárt Paula és Buzogány Zsuzsanna az U18-as női kosárlabda Román válogatottban

Kelemen Kincső, Debreczi Iringó, Lénárt Paula és Buzogány Zsuzsanna az U18-as női kosárlabda Román válogatottban - Június 12-tól Costinesti-en elkezdte a félkészülést az U18-as női kosárlabda Román válogatott. Tagjai közt 4 székely kosaras lány is szerepel Sepsiszentgyörgyről a Bball6 és Sepsi Sic játékosa Kelemen Kincső, Kovásznáról a Sepsi Sic erőssége Debreczi Iringó, a Pécs-i VSK-nal játszó kézdivásárhelyi Lénárt Paula, valamint az udvarhelyi Buzogány Zsuzsanna, aki az elmúlt szezonban a Marosvásárhely-i Sirius-nál játszott.Az U18-as női kosárlabda válogatott a július 17-27 között Temesváron sorra kerülő EB-re készül. A lányok június 20-ig maradnak a tengerparton, majd június 21-24 között Bulgáriában játszanak barátságos mérkőzéseket. Június 25-tól Kolozsváron folytassák a felkészülést.Az EB a válogatott a D csoportban szerepel Makedóniával, Ukrajnával és Magyarországgal fog küzdeni az 1-8-ba jutásért. A képen Kelemen Kincső és Buzogány Zsuzsa a Román U18-as 3x3 elleni válogatottal Bulgáriában.

Június 12-tól Costinesti-en elkezdte a félkészülést az U18-as női kosárlabda Román válogatott. Tagjai közt 4 székely kosaras lány is szerepel Sepsiszentgyörgyről a Bball6 és Sepsi Sic játékosa Kelemen Kincső, Kovásznáról a Sepsi Sic erőssége Debreczi Iringó, a Pécs-i VSK-nal játszó kézdivásárhelyi Lénárt Paula, valamint az udvarhelyi Buzogány Zsuzsanna, aki az elmúlt szezonban a Marosvásárhely-i Sirius-nál játszott.

Az U18-as női kosárlabda válogatott a július 17-27 között Temesváron sorra kerülő EB-re készül. A lányok június 20-ig maradnak a tengerparton, majd június 21-24 között Bulgáriában játszanak barátságos mérkőzéseket. Június 25-tól Kolozsváron folytassák a felkészülést.

Az EB a válogatott a D csoportban szerepel Makedóniával, Ukrajnával és Magyarországgal fog küzdeni az 1-8-ba jutásért. 
A képen Kelemen Kincső és Buzogány Zsuzsa a Román U18-as 3x3 elleni válogatottal Bulgáriában.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!